Mercedes V-Serisi Rise Frankfurt’tan önce gün ışığına çıktı

Ototeknikveri     03 Ağustos 2017 11:20

Mercedes V-Serisi piyasadaki en lüks minibüslerden birisi. V-Serisi Rise modeli ile ise firma biraz daha farklı bir yöne sapıyor.

Mercedes V-Serisi Rise Frankfurt’tan önce gün ışığına çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Eylül ayında Frankfurt Motor Show’da tanıtılacak V-Serisi Rise, V-Serisi’nin klasik özellikleri ile cazip bir fiyat – performans oranını biraraya getirmeyi hedefliyor. Sade bir minibüs isteyen müşterileri hedefleyen Rise, standart ve uzun olmak üzere iki konfigürasyonla sunuluyor. Giriş seviyesi modeller beş koltuklu iç kabin ile geliyor ancak yolcu kapasitesi sekiz kişiye kadar çıkartılabiliyor.  Kaputun altında iki farklı dizel motor bulunacak. Giriş seviyesi model 2.1 litre dört silindirli motora sahip, motorun güç çıkışı 136 PS (100 kW), tork değeri ise 330 Nm. Müşteriler ayrıca yükseltilmiş 2.1 litre dört silindirli motoru tercih edebiliyorlar. Bu motorun ise güç çıkışı 163 PS (120 kW), tork değeri 380 Nm. Tüm motorlar altı vitesli manuel şanzıman ya da opsiyonel yedi vitesli otomatik şanzımanla çalışabiliyor. 

 

V-Serisi Rise Almanya’da 34.990 euro fiyatla siparişe açıldı. Mercedes müşterilere kapsamlı opsiyonlar sunulduğunu, bunlar eklendiğinde bile fiyatın makul seviyede kaldığını belirtiyor.

Son Güncelleme : 04 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo