2018 Volkswagen Jetta kamuflajsız görüntülendi

Ototeknikveri     08 Ağustos 2017 12:49

Yeni 2018 Volkswagen Jetta MQB platformunu kullanacak. Yeni kasa Volkswagen Jetta ilk kez kamuflajsız bir şekilde görüntülendi.

2018 Volkswagen Jetta kamuflajsız görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni nesil Volkswagen Jetta’nın kamuflajsız fotoğrafları yayınlandı. Fotoğrafların Volkswagen’in Meksika’daki tesislerinden birinde çekildiği düşünülüyor. Fotoğraflardaki prototipin tasarımının şu anki Jetta’nın yuvarlak hatlarına kıyasla daha köşeli olduğu görülüyor. Önde altıgen biçimli bir ön panjur, sis lambaları ve fasya ile uyumlu keskin köşeleri ile dikkat çekiyor. Farların sivri köşeleri de sert görünümü devam ettiriyor. Kaputtaki oldukça belirgin kırışıklar Arteon sedanı andırıyor. İnce A sütunları yen, Jetta’nın ön kısımda geniş görüş açısı sunacağına işaret ediyor. Profilde, dört kapılı otomobil eğimli bir çatı çizgisi ve omuzdan aşağıya doğru belirgin bir kırışıklığa sahip. Arka kısımda önemli bir stil öğesi yok, dolayısı ile sade ve ciddi bir görünüme sahip. Arka lambaların ön kısımdaki köşeli formu yansıttığı söylenebilir.

 

7. nesil Jetta önden çekişli araçlar için MQB platformuna geçiyor. Kuzey Amerika için üretim Volkswagen’in Meksika’daki Puebla fabrikasında yapılmaya devam edilecek. Aks mesafesinin 2.651 metreden 2.7 metreye çıkması bekleniyor. Motor seçeneklerindeki değişiklikler ise şu anda bilinmiyor.

 

Jetta Volkswagen’in ABD’de en çok satan ürünü. Model bu yılın ilk altı ayında 66.549 adet satıldı. Yeni nesil Jetta’nın Kasım ayında Los Angeles Auto Show’da tanıtılması bekleniyor. Satışlar ise 2018’de başlayabilir. 

 

Puebla fabrikası Jetta’yı Brezilya’ya da gönderecek. Brezilya versiyonunun 1.5 litre dört silindir motor ve turbo 2.0 litre motorla sunulması bekleniyor. Modelde sekiz vitesli otomatik şanzıman da kullanılabilir. Brezilya teslimatlarının başlaması 2018 yılının ortalarını bulacak.

Son Güncelleme : 09 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir44420 acaba jetta 'nın bu kasası avrupa'da da satılcak mı? satılacaksa bir kaç tasarım farklılığı olur sanırım.

    09 08 2017 03:30 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo