Audi Q8 üretim versiyonu kaportası ile testte görüntülendi

Ototeknikveri     10 Ağustos 2017 01:49

Audi Q8 Avrupa’da üretime hazır kaportası ile testte görüntülendi. Audi Q8 SUV’nin 2018’den itibaren bayilerde olacağını söylüyor.

Audi Q8 üretim versiyonu kaportası ile testte görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dış cephede büyük ölçüde 2017 Detroit Auto Show’da tanıtılan Q8 konseptinden esinlenilmiş. Otomobilin konsept ile aynı köşeli ve dinamik detaylara sahip olduğu görülüyor. Ön kısım sekizgen radyatör ızgarası, yeni A8’dekilere benzer Matrix LED farlar ve agresif bir tampon tasarımı ile geliyor. 5 metren biraz uzun olacak otomobil 5 kişi kapasiteli. İç kabinin Audi’nin en yeni tasarım yönünü izlemesi ve yeni MLB temelli otomobilleri yansıtması bekleniyor. Lüks materyallerle donatılmış geniş bir konsol, A8’in yeni MMI multimedya sistemi, Virtual Cockpit ve yarı otonom sürüş sistemleri iç kabinde yer alması beklenen özellikler arasında. Ayrıca BMW kabinin sınıfının en geniş kullanım alanını sunacağını söylüyor.

 

Q8, Audi Q7, Bentley Bentayga ve Lamborghini Urus modellerinde de kullanılan MLB platformuna sahip olacak.

 

Motor seçenekleri arasında 2.0 litre 4 silindirli turbo benzinli motor, 3.0 V6 süperşarjlı benzinli motor ve 3.0 litre V6 TDI dizel motor bulunabilir. En üst donanım seviyesi RS-Q8 ise 4.0 litre çift turbo V8 motorla gelecek. Audi RS – Q8 ile Lamborghini arasındaki bağlantının Audi R8 ile Lamborghini Huracan’a benzer olması bekleniyor.

Son Güncelleme : 10 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo