Opel'in Büyük SUV Modelinin Geleceği Belirsiz

Ototeknikveri     11 Ağustos 2017 02:21

PSA tarafından devralınan Opel’in Monza SUV’sinin geleceği belirsiz.

Opel'in Büyük SUV Modelinin Geleceği Belirsiz
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel ve Vauxhall yeni sahipleri PSA (Peugeot ve Citroen) için iş planı hazırlayacakları 100 günlük bir sürece girdiler. İş planında teklif edilen modellerden birisi olan Monza SUV’nin ise geleceği belrisiz. General Motors Avrupa’nın iki markası Vauxhall ve Opel’in 1.9 milyar pound değerindeki satışı geçen hafta onaylanmıştı. Devir sonrasında günlük aktivitelerde çok az değişiklik olacağı söylenmişti ancak Monza adı verilen “Insignia SUV”nin şimdilik rafa kaldırıldığı öğrenildi. Opel’in portföyünde en üst seviyeyi oluşturabilecek bu model Insignia’nın platformu üzerine geliştirilecekti ve dramatik stili, lüks iç kabini sayesinde Ford Edge gibi diğer büyük SUV’lerle rekabet edecekti. 

 

2016 Paris Motor Show’da konuşan Opel CEO’su Karl Thomas Neumann otomobil hakkında “Büyük SUV Russelsheim’de üretilecek. Insignia da burada üretiliyor, dolayısı ile SUV’nin de burada olması mantıklı” demişti.

 

PSA’nın şu an General Motors’la ilgili tüm projeleri dondurması bekleniyor. Dolayısı ile Monza tamamen bitti denemez. Model, ileride EMP2 gibi bir PSA şasisi ile yeniden canlandırılabilir.

Son Güncelleme : 13 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo