Mitsubishi Xpander Endonezya’da tanıtıldı

Ototeknikveri     11 Ağustos 2017 07:45

Mitsubishi’nin yeni MPV modeli Xpander, Endonezya Gaikindo Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı.

Mitsubishi Xpander Endonezya’da tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Xpander, Mitsubishi’nin “Dynamic Shield” tasarımına sahip sıra dışı bir ön kısımla geliyor. Farlar ve sinyal lambaları ön tamponda bulunurken, ön panjuru çevreleyen kümede de LED kılavuz lambaları konumlandırılmış. Arka kısımda Mitsubishi Xpander L şekilli ve LED detaylı arka lambalar ile sunuluyor. GIIAS 2017’de sergilenen örnekte tampon eklentileri ve yan etekler eklenmiş, Quartz White Pearl boya kullanılmış. İç kabinde siyah ve bej renkler hakim. Sport donanım seviyesi bunun aksine tamamen siyah iç kabinle geliyor. Direksiyon Mirage’dan ödünç alınmış, kontol paneli ise Pajero Sport’u anımsatıyor. En üst donanı seviyeleri Sport ve Ultimate anahtarsız giriş, tek butonla başlatma, renkli LCD multimedya ekranı, fren asistanı ve yokuş kalkış asistanı ile geliyor. Ultimate donanım seviyesinde dokunmatik ekran ve park kamerası da geliyor.

 

Kaputun altında, Mitsubishi Xpander 77 kW (103.26 hp) gücünde ve 141 Nm tork üreten 1.5 litre dört silindirli MIVEC motor ile geliyor. Motor, 5 vitesli manuel ya da 4 vitesli otomatik şanzımanlar ile çalışabiliyor. Otomobilin uzunluğu 4475 mm, genişliği 1750 mm, yüksekliği ise 1700 mm. 

 

Fiyatlar henüz açıklanması ancak 189 milyon Rp. (14.145 dolar) – 246 milyon Rp. (18.412 dolar) arasında olması bekleniyor.

Son Güncelleme : 14 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo