Yeni 2018 Renault Megane RS’den fotoğraflar

Ototeknikveri     16 Ağustos 2017 01:40

Renault yeni Megane RS modelini gelecek ay Frankfurt’ta tanıtacak ancak modelin motor kompartmanı ve iç kabinini gösteren fotoğraflar şimdiden geldi.

Yeni 2018 Renault Megane RS’den fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni fotoğraflar kaputun içerisini ilk kez görmemizi sağlıyor. Yeni model gücünü 2.0 litre turboşarjlı benzinli motordan alıyor. Motorun güç çıkışı şu an bilinmiyor ancak 300 hp civarında tahmin ediliyor. Otomobil önden çekişli olacak ve altı vitesli manuel ya da çift debriyajlı otomatik şanzımanla çalışacak. Yeni Megane RS’nin viraj alma yetenekleri GT’de bulunan arkadan çekişli sürüş sisteminin özel bir versiyonu ile geliştirilecek. Buna sınırlı kaymalı diferansiyel, spor süspansiyon ve aerodinamik güncellemeler eşlik edecek.

Renaultsport aynı zamanda otomobilin iç kabinini de güncelledi. Fotoğraflarda önde kırmızı kontrast dikişli spor koltuklar ve baş kısımlarında R.S. logoları görülüyor. Emniyet kemerlerinde, direksiyonda, vites kolunda ve iç kabinin başka yerlerinde de kırmızı aksanlar görülüyor. Multimedya sisteminin de güncellenerek standart modellerdekinden farklılaştırılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 18 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo