Yeni SsangYong Rexton bu sonbaharda satışa çıkacak

Ototeknikveri     16 Ağustos 2017 02:11

Seul Motor Show’da tanıtılmasından yaklaşık beş ay sonra, yeni nesil SsangYong Rexton İngiltere’de piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni SsangYong Rexton bu sonbaharda satışa çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Koreli SUV’nin İngiltere'de satışları Ekim ayında başlayacak. Rexton’un başlangıç fiyatı EX donanım seviyesi ve altı vitesli manuel şanzıman için 27.500 pound (35.705 dolar) olarak belirlendi. 7 vitesli otomatik şanzımanlı model için ilave 2000 pound (2597 dolar) daha ödemek gerekiyor. Standart donanımda 17 inç alaşım tekerlekler, ön ve arka park sensörleri, otomatik farlar ve cam silecekleri, elektrikli katlanır aynalar, manuel klima ve 8 inç ekranlı akıllı ses sistemi bulunuyor. Arka kısımda iki ilave koltuk, öngörüsel çarpışma uyarısı, otonom acil durum freni, şeritten ayrılma uyarısı, uzun far asistanı ve trafik işaretleri tanıma sistemi de herhangi bir ek ücret olmadan elde edilebilen özellikler arasında.

 

Manuel şanzıman ile 32.000 pound (41.548 dolar), otomatik şanzıman ile 34.000 pound (44.144 dolar) fiyata satılan ELX donanım seviyesi ise standart olarak yedi koltukla geliyor (beş koltuklu versiyon da seçilebiliyor). Bu versiyonda 18 inç alaşım tekerlekler, iki bölgeli klima, TomTom navigasyon ve 9.2 inç ekran, ayrıca 7 inç ekranlı Supervision kontrol paneli bulunuyor. Standart özellikler arasında Nappa deri döşeme, ısıtmalı elektrikli koltuklar, ısıtmalı direksiyon, akıllı anahtar, elektrokromatik arka ayna, arkada renkli camlar ve 9 hava yastığı da yer alıyor.

 

En üst donanım seviyesi “Ultimate” 37.500 pound (48.689 dolar) fiyatla satılıyor. Bu versiyonda standart 7 vitesli otomatik şanzıman, 5 koltuk, HID farlar, LED sis lambaları ve viraj fonksiyonu, 20 inç alaşım tekerlekler, akıllı elektronik bagaj kapağı, 3D çevre görünümü, iç kabin ortam aydınlatması, kapitone Nappa deri, ısıtmalı, havalandırmalı ve hafızalı koltuklar, kör nokta tespiti ve arka çapraz trafik uyarısı bulunuyor. 

 

Tüm versiyonlarda 2.2 litre 178 hp gücünde motor (420 Nm tork) ve dört çekişli sürüş sistemi sunuluyor. Diğer piyasalarda SsangYong ayrıca 2.0 litre turbo benzinli motor ve 6 vitesli otomatik şanzıman da sunacak.

Son Güncelleme : 18 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo