Mercedes C Ailesinde Yenilikler

Ototeknikveri     17 Ağustos 2017 12:40

Mercedes C-Serisi, GLC ve GLC Coupe için yeni donanımlar ve sportif özel versiyonlar

Mercedes C Ailesinde Yenilikler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes-Benz, AMG Exterior serisini, Avantgarde Interior iç tasarım ve donanım seviyelerini temel alan yeni bir özel model ile C-Serisi Sedan ve Station modellerini daha çekici hale getirdi. Parlak siyah AMG 5 kollu 18 inç alaşım tekerlekler ve standart LED "yüksek performans" farlar görünümü geliştirirken, kabinde ise düz dipli spor direksiyon, özel döşeme ve kaplamalar ve ambiyans aydınlatması bulunuyor.  Mercedes, otomobilin bu özel versiyonunun AMG C43 ve AMG C63 hariç tüm motorlarla birlikte sipariş edilebileceğini söylüyor. Müşteriler AMG Line ve Gece Paketini temel alan Night Edition'da C-Serisinin Coupe ve Cabriolet versiyonlarını sipariş edebiliyor. Böylece AMG çok kollu 19 inç jantlar, özel elmas ön panjur, orta konsolda 'Night Edition' logosu, deri / Dinamica mikrofiber döşeme ve çok işlevli düz dipli spor direksiyon gibi özelliklere sahip olunabiliyor.

 

İki model, isteğe bağlı olarak ısıtmalı çok fonksiyonlu direksiyon ve C180'de opsiyonel iki borulu egzoz sistemi ile donatılabiliyor. Ayrıca, arka koltuk minderlerinin altındaki iki ağ ile birlikte Depolama Alanı paketi de sunuluyor.

 

Diğer yenilikler arasında Mercedes-Benz C Sınıfı Cabrio için Stil Paketi yer alıyor. Turkuaz rengi kontrast dikişlerle siyah / fındık kahve Artico suni deri / Dinamica mikrofiber döşemeler ve tek dokunuşla tavanı açan yarı otomatik bagaj separatörü sunan Cabriolet Comfort paketi Stil Paketi içinde yer alıyor.

 

Arkada yan çantalar ve adaptif kemer kuvveti sınırlayıcıları ile birlikte Arka Güvenlik Paketi standart olarak sunuluyor. Hız sınırlayıcı ile seyir kontrolü de yine standart özellikler arasında.

 

Akıllı telefon entegrasyonu artık C-Serisi, GLC ve GLC Coupe üzerindeki Audio 20 USB ve Audio 20 CD sistemleri için bir seçenek olarak mevcut. Mercedes, ayrıca, sürücülerin Connect Services'in bir parçası olan yeni Office fonksiyonu vasıtasıyla önemli verilerine otomobilden erişmelerine imkan verecek.

 

C200, C200 4Matic ve C250 için isteğe bağlı ekstra bir spor egzoz sistemi mevcutken, diğer modellerde opsiyonel olarak özel tasarımlı güneşlikler de alınabiliyor.

 

Son olarak, GLC250 4Matic ve GLC300 4Matic, isteğe bağlı olarak valf kontrollü bir spor egzoz sistemi ile donatılabiliyor.

Son Güncelleme : 20 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo