Çinli otomobil üreticisi Chery Avrupa atağını başlatıyor

Ototeknikveri     17 Ağustos 2017 01:08

Chery Avrupa’da bir ürün atağı başlatmakla ilgili büyük planlara sahip. Firma yeni ürünlerini gelecek ay Frankfurt Motor Show’da sergileyecek.

Çinli otomobil üreticisi Chery Avrupa atağını başlatıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çinli otomobil üreticisi genç şehirlileri hedefleyen yeni bir model serisi başlatmayı planlıyor. Bu seri yeni bir kompakt SUV ile başlayacak. Teaser fotoğrafları yayınlanan model önümüzdeki bir - iki yıl içinde çıkacak.  Firmanın yeri ürünleri arasında çeşitli elektrikli güç aktarım organları, hibritler ve plug-in hibritler, ayrıca tam elektrikli otomobiller de olacak. Chery, Çin’deki Pekin, Şanghay ve Wuhu şehirlerinde yer alan Ar-Ge merkezlerinin yanı sıra Avrupa’da da bir Ar-Ge merkezi açacak.

Chery CEO’su Dr. Anning Chen firmasının Avrupa stratejisi ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Önümüzdeki bir kaç yıl içinde Avrupa piyasalarında pek çok farklı segmentte elektrikli ve hibrit modeller satmayı hedefliyoruz. Markamız açık fikirli, genç müşterileri hedefleyecek. Ürün stratejimiz kaliteli, düşük ve sıfır emisyonlu güç aktarım mekanizmalarına sahip, ayrıca müşterilerde duygusal bağlılık yaratan modellere odaklanacak.”

Chery en büyük Çinli otomobil üreticilerinden birisi olma konumunu koruyor ve özellikle ihracata odaklanıyor. Sadece 20 yıl önce kurulan firma şimdiden denizaşırı piyasalarda – Çin satışları hariç - 1.2 milyon adetten fazla otomobil sattı.

 

Firma büyümesini sürdürüyor. Geçen yıl dünya çapında 700.000 adet otomobil satan firma bir önceki yıla oranla satışlarını %28 artırdı. 

Son Güncelleme : 20 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo