Chery'nin Yeni Kompakt SUV'si Şekillenmeye Başladı

Ototeknikveri     29 Ağustos 2017 04:16

Çin markası Chery, bir dizi yeni model ile küresel pazarlara açılmak istiyor ve bunlardan biri kompakt bir SUV olacak.

Chery'nin Yeni Kompakt SUV'si Şekillenmeye Başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

[reklasmol]

12 Eylül'deki Frankfurt Motor Show'daki galasından önce birkaç tasarım eskizi ile önizleme yapılan, henüz ismi bilinmeyen SUV'nin şirketin "Life in Motion" (Hareket Halinde Hayat) tasarım felsefesinin yeni bir gelişimini içerdiği söyleniyor.

Modelin stilinin doğadan ilham aldığı söyleniyor ve ön plana çıkan özellikler arasında otomobilin ön yüzünde şık bir krom yatay çubuk, tampon, yan etekler ve pencere çevreleri için krom kaplama, tam LED farlar ve bir krom şeritin birleştirdiği ince arka lambalar bulunuyor.

Chery, otomobilin genişliğinin ve büyük tekerleklerin "özgüven uyandıran kaslı ve anlamlı duruşunu" pekiştirdiğini söylüyor.

Markanın Şanghay Ar-Ge Merkezi Yöneticisi Ray Bierzynski, "Yeni kompakt SUV'nin dünya prömiyeri, yeni bir model serisiyle Avrupa'da varlığımızı güçlendirme sürecinin başlangıcını işaret ediyor. Birkaç yıl içinde kullanıma sunulacak olan tüm modeller, karakteristik tasarım, kullanıcı odaklı teknoloji, elektrikli güç aktarma organları ve gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip olacak." dedi.

Chery'nin yeni otomobilleri, önümüzdeki birkaç yıl içinde Avrupa'ya ve diğer küresel pazarlara ulaşacak. Firma ayrıca Avrupa'da küresel genişleme planlarını hızlandıracak yeni tasarım ve AR-GE merkezleri de planlıyor.

Son Güncelleme : 30 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo