Makyajlı Suzuki Vitara tanıtım öncesinde son testlerden geçiriliyor

Ototeknikveri     30 Ağustos 2017 01:22

Suzuki Vitara test esnasında görüntülendi. Güncellenen modelin önümüzdeki birkaç ay içinde muhtemelen Tokyo Motor Show'da tanıtılması bekleniyor.

Makyajlı Suzuki Vitara tanıtım öncesinde son testlerden geçiriliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Görüntülenen önceki prototipin aksine, bu kes modelin arka lambaları kamuflajlanmış, bu da yeni bir tasarıma işaret ediyor. Kamuflajlı ön kısım, yeni bir ön panjuru ve yeniden tasarlanan tamponu saklı tutuyor. Bir başka değişiklik de, ön tampona yeni güvenlik sensörleri eklenmesi. Sensörler, yeni modelin bir dizi aktif güvenlik sistemi ile birlikte geleceğini gösteriyor. İç kabinin de yeni döşeme ve renk seçenekleri ve muhtemelen güncellenmiş bir multimedya sistemi ile yenilenmesi bekleniyor. Şu an 1.6 litrelik benzinli, 1.6 litrelik dizel ve turbo şarjlı 1.4 litrelik Boosterjet motorları içeren motor yelpazesinde ise bir değişiklik olup olmayacağını henüz bilmiyoruz. Mevcut seçeneklere daha küçük bir 1.0 litrelik Boosterjet motor eklenebilir.

 

Vitara'nın üst donanım seviyelerinde, Auto (Otomatik), Sport (Spor), Snow (Kar) ve Lock (Kilit) şeklinde dört farklı modla birlikte gelen Suzuki Allgrip dört çekişli sürüş sistemi sunulmaya devam edilecek.

 

Suzuki şu an sadece güncellenmiş Vitara'yı hazırlamakla kalmıyor aynı zamanda yeni Jimny'nin lansmanına da çalışıyor. Dolayısı ile firmadan önümzüdeki haftalarda yeni haberler gelmeye devam edecek.

Son Güncelleme : 30 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo