VW Amarok Dark Label ve Aventura Exclusive konsepti Frankfurt’ta tanıtılacak

Ototeknikveri     06 Eylül 2017 11:57

Volkswagen Ticari Araçlar Frankfurt Motor Show’da iki yeni Amarok versiyonu tanıtacak.

VW Amarok Dark Label ve Aventura Exclusive konsepti Frankfurt’ta tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk versiyon, Amarok Aventura Exclusive konsepti Turmerik Sarısı Metalik dış cephe rengi, krom aksanlar ve 19 inç alaşım jantlarla geliyor. Yeni model aynı zamanda bi-xenon farlar, sahte alüminyum kaydırma plakaları ve kargo bölmesi kapağı ile donatılmış.

Özgün stil kabinde Safran Sarısı kontrast dikişli siyah deri koltuklar ile devam ediyor. Kabinde ayrıca deri kaplama direksiyon simidi, siyah tavan döşemesi ve GPS navigasyonlı multimedya sistemi bulunuyor.

 

Aventura Exclusive gücünü 3.0 litre TDI V6 motordan alıyor. 258 PS (190 kW) güç çıkışına sahip motor sekiz vitesli otomatik şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemiyle çalışıyor.

Volkswagen Frankfurt’ta yeni Amarok Dark Label’i de tanıtacak. Amarok Comfortline’yi temel alan özel versiyon Indiyum Gri mat dış cephe, mat siyah aynalar ve mar siyah denge çubuğu ile geliyor. Modelin diğer özellikleri arasında 18 inç alaşım tekerlekler, revize edilmiş ön panjur ve lake krom aksanlar bulunuyor.

 

İç kabinde fazla değişiklik yok ancak tasarımcılar kabine siyah tavan döşemesi ve Dark Label logolu özel yer paspasları eklemiş.

Kaputun altında iki farklı TDI V6 motor sunuluyor. Giriş seviyesi model 163 PS (120 kW) güç çıkışına sahip ve 6 vitesli manuel şanzımanla çalışıyor. En üst donanım seviyesi 204 PS (150 kW) güç çıkışına sahip ve 6 vitesli manuel ya da 8 vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor. 

Amarok Dark Label bahar aylarında 33.714 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Son Güncelleme : 07 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo