Mercedes-Benz 2018 model yılı için S-Serisi Coupe ve Cabriolet’i tazeledi

Ototeknikveri     07 Eylül 2017 01:33

Mercedes-Benz S-Serisi Sedan’ın güncellenmesinden bir kaç ay sonra, coupe ve cabriolet modeller de 2018 model yılı için aynı yeniliklerle donatılıyor.

Mercedes-Benz 2018 model yılı için S-Serisi Coupe ve Cabriolet’i tazeledi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Frankfurt Motor Show’da tanıtılacak güncellenen seri ABD’de AMG olmayan sadece bir versiyon içeriyor, ikinci versiyon ise Avrupa’da sunuluyor. ABD’de sunulan model S650 Coupe ve Cabriolet, dört çekişli veya arkadan çekişli sürüş konfigürasyonları ile tercih edilebiliyor. Model gücünü 4.0 litre çift turbo V8 motordan alıyor. Motor 463 hp güç çıkışı ve 699 Nm tork değeri sunuyor. S560 4Matic Coupe bu motorla 4.5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Arkadan çekişli 5560 Cabriolet de aynı hıza yine 4.5 saniyede ulaşabiliyor. Bu modelin yanında Avrupalı müşteriler S-Serisi Coupe için S450 4Matic’i de tercih edebilecekler. Modelde V6 benzinli motor 367 hp güç çıkışı ve 500 Nm tork ile bulunuyor. 0 – 100 km/s çıkış süresi 5.5 saniye.

 

Tüm güncellenen S-Serisi Coupe ve Cabriolet modelleri standart OLED arka lambalar ile geliyor. Ek olarak ön ve arka tamponların yanı sıra far tasarımında da modifikasyonlar var.

 

İç kabinde iki 12.3 inç ekran önceki modelden devam ettiriliyor ancak bu kez markanın en yeni nesil COMAND Navigation sistemi de eklenmiş. Energizing Comfort sistemi ise klima kontrolü, ambiyans aydınlatması, masaj ve koku fonksiyonlarını kontrol ederek kabin ortamını kullanıcıların ruh haline göre ayarlıyor.

 

Teknoloji cephesinde, gelişmiş Active Distance Assist Distronic ve Active Steering Assist sistemleri standart geliyor. Ayrıca opsiyonel Magic Body Control süspansiyon sistemi de yenilenmiş ve özellikle virajlarda konfor sağlıyor.

 

Güncellenen 2018 Mercedes-Benz S-Class Coupe ve Cabriolet’in satışları ABD’de 2018 yılının ortalarında başlayacak.

Son Güncelleme : 07 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo