VW Variosport, Golf SV ve Touran'ın Yerini Alacak

Ototeknikveri     13 Eylül 2017 04:43

Volkswagen, 2021'de Golf SV ve Touran'ın yerine yeni bir model sunmayı planlıyor.

VW Variosport, Golf SV ve Touran'ın Yerini Alacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen minibüs ailesinde Golf SV, Touran, Caddy, Caddy Maxi, Sharan ve T6'ya ihtiyacı olmadığına ve bu seriyi sadece bir modele indirmeye karar verdi. Bu model de Variosport olacak.

Variosport standart olarak üç sıra koltukla gelecek ancak dört veya beş büyük koltuk ve daha geniş iç mekana sahip daha lüks bir versiyonunun da sunulması bekleniyor. 

Variosport'un temelleri sekizinci nesil Golf'tan ödünç alınabilir. Birçok geleneksel minibüs arkada sürgülü kapılar kullanırken, Variosport bunun yerine dört adet geleneksel kapıya sahip olacak.

Golf SV ve Touran'ın yerini alacak model tasarım bakımından coupe benzeri bir tavan çizgisi ve yaklaşık 4.7 metre uzunluğu ile şık bir stili benimseyecek.

Çoğu VW modeli gibi, Variosport müşterileri de seçim yapabilecekleri çok sayıda güç aktarma organına sahip olacaklar. Bunlara, hem benzinli hem de dizel araçlarda 1.5 litrelik ve 2.0 litrelik dört silindirli motorlar da dahil. Ayrıca, 50 ila 100 km arasında bir elektrikli sürüş mesafesine sahip bir tak-çalıştır hibrit versiyon da sunulacak.

Son Güncelleme : 14 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo