Yeni VW T-Roc Siparişe Açıldı

Ototeknikveri     18 Eylül 2017 12:31

Kompakt Volkswagen T-Roc iddialı tasarım dili, coupe benzeri çatısı ve sportif boyutları ile dikkat çekiyor. Modelde geniş bir dizi sürüş yardım sistemi yer alıyor, Ön Bölge Yardımı ve Şerit Asistanı standart olarak geliyor.

Yeni VW T-Roc Siparişe Açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İki renkli tasarım teması maksimum kişiselleştirmeye imkan veriyor, en yeni nesil multimedya sistemi mükemmel bağlanabilirlik sağlıyor. Dinamik sürüş karakteristikleri, güçlü motorlar ve opsiyonel 4MOTION dört çekişli sürüş sistemi modelin diğer iddialı özellikleri arasında. 15 Eylül'den itibaren siparişe açılam, sportif ve şık yeni T-Roc kompakt sınıfını sallayacak. Yeni, iddialı bir stile sahip crossover model dünya prömiyerini bir kaç hafta önce yaptı ve şu an siparişler alınmaya başlandı. 85 kW/115 PS 1.0 TSI motorlu giriş seviyesi model 20.390 Euro’dan satılıyor.

 

Yeni T-Roc ile Volkswagen kompakt sınıfındaki seçeneklerini artırıyor. Opsiyonel önden çekişli ve dört çekişli model SUV gücü ile sportif otomobillerin kıvraklığını birarada sunuyor. T-Roc iki renk tonlu dış cephe boyası ile gelen ilk Volkswagen SUV. Otomobilin çatısı (A sütunları ve dış ayna yuvaları dahil) kaporta ile kontrast renkte olacak.

 

Aynı zamanda, T-Roc en yeni nesil Active Info Display (Aktif Bilgi Ekranı) gibi inovatif dijital özellikler ve Volkswagen Car-Net ile mükemmel bağlantı sunuyor. Otomobil standart olarak modern Ön Bölge Asistanı ve Şerit Yardımı asistan sistemleriyle geliyor. Bunlara ek olarak modelde Trafik Sıkışıklığı Asistanı da opsiyonel olarak sunuluyor. Ayrıca, T-Roc Golf ile benzer seviyede biniş konforu sunuyor.

 

Yeni T-Roc ilk olarak üç farklı atak ve verimli motor seçeneğiyle sipariş edilebiliyor. 1.0 TSI (85 kW/115 PS) giriş seviyesi motorun yanı sıra, müşteriler 140 kW/190 PS 2.0 TSI (7 vites DSG şanzıman ve 4MOTION dört çekişli sürüş sistemi ile), ve 110 kW/150 PS 2.0 TDI (7 vites DSG şanzıman ve 4MOTION dört çekişli sürüş sistemi ile) seçeneklerine de sahip.

Son Güncelleme : 19 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo