Volkswagen T-Roc üretimini üç katına çıkartıyor

Ototeknikveri     18 Eylül 2017 01:46

VW T-Roc Almanya’da piyasaya sürüleli sadece üç hafta oldu ancak firma şimdiden modelin üretimini üç katına çıkartma kararı aldı.

Volkswagen T-Roc üretimini üç katına çıkartıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen’in satış ve pazarlamadan sorumlu yöneticisi Jürgen Stackmann T-Roc modelinin Avustralya’da da piyasaya sunulma olasılığına ilişkin verdiği bir demeçte, markanın T-Roc modeline bu kadar yoğun talep geleceğini başta öngöremediğini söyledi. Başlangıçta Portekiz’de yaklaşık 70.000 T-Roc üretilmesi planlanıyordu ancak bunun 200.000 adete çıkartılmasına karar verildi. Bu kararı daha da ilgi çekici kılan bir ayrıntı da, bu tip otomobillere olan yoğun talebe rağmen T-Roc’un Kuzey Amerika’ya gelmeyecek olması. VW T-Roc Avrupa yollarına Kasım ayından itibaren çıkacak ve Mazda CX-3 ve Honda HR-V gibi modellerle rekabet ederek kompakt crossover piyasasında ani bir etki yaratması bekleniyor. 

 

T-Roc modelinin temelleri Golf’ten ödünç alınmış ve markanın en küçük SUV’si olsa da bu çok uzun sürmeyecek. Aslında, Volkswagen T-Cross isimli Polo temelli bir crossover üzerinde çalışıyor. Model Güney Amerika’da yüksek satışlar peşinde koşacak.

Son Güncelleme : 19 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo