Akıllı crossover Renault Captur Iridium

Ototeknikveri     22 Eylül 2017 04:35

Sadece 2000 adet üretilen Captur Iridium için 20.000 euro’dan başlayan fiyatlarla özel rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

Akıllı crossover Renault Captur Iridium
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cömert biçimde donatılmış yeni Captur Iridium bir dizi şık renk kombinasyonu ile geliyor. Bu özgün ve teknolojik yeni Captur, 17 inç Explorer alaşım jantlar, özel iki renk tonlu boyalar, Alto Grey renginde koruyucu yan pervazlar ve arka koruma plakaları ile geliyor. Çatı ve kapı aynalarının yuvalarında kullanılan grafikler de özel ve yan kısımlarda Iridium logoları yer alıyor. İç kabinde de hava girişleri ve vites kolu çevresi gibi bazı kısımlarda Alto Grey rengi kullanılmış. Kumaş ve Alcantara döşemeler ise Captur Iridium’a özel. Aydınlatmalı klima kontrol modülü çevresi gibi detaylar sayesinde, bu sınırlı üretim versiyon daha önce modelin Initiale Paris versiyonunda görülen seviyede bir lüks sunuyor.

 

Captur Iridium serinin Intens donanım seviyesini temel alıyor ve Techno Pack, R-Link, eller serbest park ve City Pack Plus ön ve arka park sensörleri ile geliyor. Bunlara ek olarak modelde Media-Nav ve Bose ses sistemi bulunuyor. 

 

Müşteriler bir dizi kaporta/çatı renk kombinasyonları arasından seçim yapabiliyor. Bu seçenekler şöyle; “Etoilé Black/Platine Grey”, “Cassiopée Grey/Etoilé Black”, “Platine Grey/Etoilé black” ve “Ocean Blue/Platine Grey”.

 

Sınırlı üretim Captur Iridium 14 – 18 tarihleri arasında Eylül tanıtım haftasında Renault’un Fransa’daki bayilerinde sergilendi.

Son Güncelleme : 23 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo