Clio Steel: teknoloji meraklıları için bir otomobil

Ototeknikveri     22 Eylül 2017 08:34

Modern teknolojiler ve özgün detaylarla donatılan Clio Steel sadece 2500 adet üretilecek ve Fransa dışında satılmayacak.

Clio Steel: teknoloji meraklıları için bir otomobil
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Modelin Intens donanım seviyesini temel alan yeni sınırlı versiyon Clio Steel odak noktasına teknolojiyi koyuyor. Otomobilin özellikleri arasında otomatik klima kontrolü, ekstra karartılmış arka cam, full LED farlar ve yağmur ve ışık sensörleri bulunuyor. “High-tech” donanım seviyesinde City Pack Plus paketi ile ön park sensörleri ve arka kamera ekleniyor. Liste R-Link Evolution, Comfort Pack ve özel elmas kesim siyah Optemic 17 inç tekerleklerle devam ediyor.

 

Dış cephe ve iç mekan stil detayları Clio’nun duyusal hatlarını ve özgünlüğünü vurguluyor, kapı ayna yuvalarında, yan pervazarda ve tekerleklerde “Steel” grafikleri ile otomobilin teknoloji meraklılarına hitap eden stili yansıtılıyor. 

 

İç kabinde, Steel grafikleri hava girişlerinde, direksiyonda ve ön kısımdaki orta kol koyma yerinde de görülüyor. Siyah ve gri renklerde deri benzeri/velur döşeme ve yer paspasları da bunun sıradan bir Clio olmadığını yansıtıyor. 

 

Clio Steel beş kaporta rengi seçeneği ile geliyor (Glacier White, Platine Grey, Etoilé black, Titanium Grey ve Pearlescent White). Sınırlı üretim otomobilin fiyatı 20.350 euro’dan başlıyor. 

Son Güncelleme : 24 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo