VW, ABD satışlarını artırmak için garanti süresini uzattı

Ototeknikveri     02 Ekim 2017 01:45

Dizel emisyon skandalının etkilerinden kurtulmayı hızlandırmak isteyen Volkswagen, çoğu rakip markadan iki kat daha uzun garanti süresi ile 2018'de ABD'de yeni bir dizi model sunacak.

VW, ABD satışlarını artırmak için garanti süresini uzattı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Pilli elektrikli e-Golf haricinde, markanın 2018 ABD serisindeki tüm modeller için altı yıl / 115.873 km tampondan tampona devredilebilir garanti ile, VW'nin tüm modellerinin garantileri yeni çıkacak 2018 Tiguan ve Atlas crossover otomobiller ile uyumlu hale gelecek. Nisan ayında, Volkswagen Atlas ve üç sıralı Tiguan'ı, ABD'de yeni segmentlere girerken müşterilerin güvenini pekiştirmek için, genişletilmiş garanti ile sunacağını açıklamıştı. Çoğu rakibin aksine, Volkswagen'in "Önce İnsan" sloganı ile sunduğu garantisi, aracın orijinal satın alım tarihinden sonraki altı yıl (veya 115.873 km) içinde sonraki sahiplerine devredilebiliyor.

 

Uzatılmış garantiden muaf bir model olan plug-in elektrikli Volkswagen e-Golf, geleneksel üç yıllık / 57.000 km garantisini koruyacak ve güç aktarma organları parçaları için beş yıl / 95.000 km garanti verilecek. Volkswagen, ayrıca, e-Golf pilinin de şarj kapasitesinde % 30'dan fazla kaybı kapsayan, sekiz yıl / 160.000 km garantisi taşıdığını söyledi.

 

Sektör standardı üç yıl / 57.000 km'den iki kat daha uzun garantilerin sunulması, ABD'de sedan, coupe ve hatchback gibi kaporta tiplerine ilgi azalırken Volkswagen'in rakiplere karşı elini güçlendirebilir. Ayrıca, marka, dizel emisyon ihlalleri sonucu ortaya çıkan güvensizliği ve itibar kaybını telafi etmeye çalışıyor. 

 

Volkswagen'in ABD'de satışları, 2017 yılının ilk sekiz ayında % 6,4 artarak 220.344'e yükselirken, genel piyasa yedi yıl boyunca elde edilen kazançların ardından ilk kez düşüş yaşadı.

 

Volkswagen Ulusal Bayi Danışma Konseyi başkanı ve Roselle'de bulunan Linden Volkswagen'in ticaret müdürü Michael DiFeo, uzatılan garantilerin olumlu etkilerini şimdiden Atlas ve üç sıralı Tiguan'da gördüklerini söyledi.

 

DiFeo, "Uzun süreli bir garantiye sahip olmak satın alma kararlarını etkiliyor" dedi ve uygulamanın tüm ürünlere yayılmasının olumlu olacağını, ek garantinin servis departmanlarının da işlerinin büyümesine yardımcı olacağını belirtti.

Son Güncelleme : 02 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo