Güncellenen 2018 BMW 7 Serisi gelişmiş hibrit sistemle gelecek

Ototeknikveri     02 Ekim 2017 03:42

BMW 7 Serisi gelecek yıl makyajlandığında daha fazla hibrit versiyon sunması bekleniyor.

Güncellenen 2018 BMW 7 Serisi gelişmiş hibrit sistemle gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi A8 ve Mercedes-Benz S-Serisi rakibi BMW 7 Serisi şu anda sadece bir hibrit versiyonla sunuluyor. Dünya çapında emisyonları kısıtlayan yasaların daha sıkılaşması, BMW’yi elektrikli modellerini çoğaltmaya yöneltti. Çin BMW’nin en büyük piyasası ve 7 Serisi ülkedeki lüks otomobil talebi için uygun bir model. Yeni yasal düzenleme Çin’de satış yapan her markanın ürünlerinin 2019’dan itibaren hibrit ve elektrikli otomobiller de dahil %8’inin “yeni enerjili taşıtlar”dan oluşmasını gerektiriyor. Kaynaklar bu nedenle mevcut 740e modelinde geliştirmelerin yanı sıra yeni hibrit versiyonların da eklenmesini bekliyor. Böylece dünyanın en büyük otomobil piyasasında 7 Serisi’ne olan talep artırılacak. 

 

Öte yandan, otomobilin otonom teknolojisinde de ufak değişiklikler bekleniyor. BMW’nin sürücüsüz sistemlerdeki yenilikleri 2021’de iNext’in çıkışına kadar gelmeyecek. Bu yüzden 7 Serisi’nin uyumlanabilir seyir kontrolü, şerit koruma asistanı, otonom acil durum freni ve çarpışma önleme sistemlerinin tamamen yenilenmesinden daha çok ufak değişiklikler bekleniyor. 

 

7 Serisi için henüz piyasaya çıkış tarihi belirlenmedi ancak modelin Nisan 2018’de Pekin Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağı öngörülüyor. 

Son Güncelleme : 04 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo