Mitsubishi Xpander güçlü bir başlangıç yaptı

Ototeknikveri     04 Ekim 2017 07:23

Ağustos ayında GAIKINDO Endonezya Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Mitsubishi Xpander modeli büyük talep görüyor.

Mitsubishi Xpander güçlü bir başlangıç yaptı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) bugün, yeni çok amaçlı otomobili olan XPANDER'in lansmanının çok başarılı olduğunu duyurdu. Özellikle Endonezyalı sürücüler için tasarlanmış MPV kısa sürede 23.000'den fazla sipariş aldı. MPV, sadece GAIKINDO Otomobil Fuarı boyunca 5000'den fazla sipariş alarak fuarda 2010'dan beri başka hiç bir modelde görülmeyen bir başarıya ulaştı. Bu erken başarı, Mitsubishi'nin Bekasi'deki fabrikasında ilk otomobillerin banttan inmesiyle birlikte bir törenle kutlandı. Şirket yeni MPV'yi ilk müşterilere teslim etmeye başladı.

 

Mitsubishi Operasyon Sorumlusu Trevor Mann, yeni model için şunları söyledi:

"Yeni XPANDER MPV modelinin piyasaya sürülmesi, sadece Endonezya'da değil, ASEAN (Güneydoğu Asya) bölgesinin tamamında Mitsubishi Motors için önemli bir kilometre taşı. XPANDER için yüksek talep bu yeni nesil MPV'nin Endonezyalı müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için ne kadar uygun olduğunu yansıtıyor. Büyük kısmı gençlerden oluşan 260 milyondan fazla nüfusuyla daha fazla otomobil satış potansiyeli bulunan Endonezya, Mitsubishi Motors için stratejik bir öncelik." dedi.

XPANDER, daha önceki Mitsubishi modellerinden çok daha fazla sipariş aldı.

 

XPANDER, Mitsubishi Motors yeniden toparlanmaya başladığından bu yana ilk kez tamamen yeni bir model ve şirketin Endonezya'daki büyüme hedefini vurguluyor. Şirketin yeni MPV tasarımı, yüksek kaliteli, güvenilir binek otomobiller için Endonezyalı tüketiciler arasındaki artan taleple birlikte tasarlandı.

 

XPANDER MPV, SUV güç ve dayanıklılığını, şirketin uzun yıllar boyunca oluşturduğu MPV deneyimi ile birleştiriyor.

Mitsubishi Motors şimdi XPANDER MPV'yi mümkün olan en kısa sürede müşterilere sunmak için çalışıyor. Yüksek talep nedeniyle Bekasi fabrikasında ikinci vardiya başlatıldı.

 

Bu yılın başında açılan Bekasi tesisi, Cakarta'nın 37 km doğusunda kurulu ve 30 hektarlık bir alanı kapsıyor. Bu tesis, işçiler ve tedarikçiler dahil yaklaşık 12.000 kişiye iş imkanı sağlıyor ve gelecekte araç üretimini artırabilecek şekilde inşa edildi.

 

Mitsubishi XPANDER MPV modelini Endonezya'nın ardından diğer Güneydoğu Asya ülkelerinde de sunmaya hazırlanıyor. Yeni model 2018 yılı başlarından itibaren Endonezya'dan ihraç edilecek.

Son Güncelleme : 07 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir86654 Bu tür araçların Türkiye'ye gelmesini umuyorum. Cip alıp 7 kişi seyahat etmek veya bir ticari araç alıp bu seyahati gerçekleştirmek yerine gerçekten bu iş için üretilen MPV'leri tercih etmeyi daha makul ve mantıklı buluyorum.

    30 11 2017 03:31 Yanıtla Beğen (4) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo