Toyota Tj Cruiser konsepti

Ototeknikveri     08 Ekim 2017 10:18

2017 Tokyo Otomobil Fuarı'nda, Toyota'nın van ve SUV öğelerini biraraya getiren Tj Cruiser modeli de tanıtılacak.

Toyota Tj Cruiser konsepti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota, TJ Cruiser'i, bu ay yeni Century lüks sedan ve GR HV Sports konsepti ile birlikte Tokyo'da tanıtacak. Köşeli tasarım bunun pratik bir araç olduğunu gösteriyor. Konseptte Citroen C4 Cactus'un dolgulara benzer biçimde kire, çiziklere ve çarpmalara dayanıklı bir kaput, tavan ve tekerlek kemerleri bulunuyor. Iç kabinde, ailelerden esnafa herkese yararlı olabilecek şekilde tasarlanmış pürüzsüz, düz bir yükleme alanı oluşturabilen katlanır koltuklar var. 3 metre uzunluğundaki yükleme alanında, kargo güvenliğini sağlamak için çok sayıda bağlantı noktaları ve küçük alışveriş öğelerini depolamak için yolcu koltuklarından birinin altında özel bir alan bulunuyor.

 

Tj ayrıca pratikliği daha da artıran, yağışlı zamanlarda sığınak sağlayabilecek, geniş bir bagaj kapağı sunuyor. Tj ayrıca kargo yüklemeyi ve giriş çıkışı kolaylaştıran sürgülü arka kapılarla dikkat çekiyor. SUV van mükemmel genişlik ve pratiklik sunan kabinine rağmen bir kusura sahip; konseptte sadece dört koltuk var.

 

Toyota, Tokyo'da tanıtılacak modelin 2.0 litre hibrit motora sahip olacağını ve hem iki hem de dört tekerlekten çekiş özelliklerini destekleyen bir platform üzerine kurulacağını söyledi.

Son Güncelleme : 11 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo