BMW, X5 Special ve X6 M Sport Versiyonlarını Tanıttı

Ototeknikveri     12 Ekim 2017 01:50

BMW, X5 ve X6 modelleri için daha fazla donanım ve özellik ile gelen bir çift yeni özel versiyonun duyurusunu yaptı.

BMW, X5 Special ve X6 M Sport Versiyonlarını Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW X5 için hazırlanan yeni Special Edition, ısıtmalı ön koltuklar da dahil olmak üzere, mevcut M Sport Paketi ve Dakota deri döşemenin biraraya gelmesinden oluşuyor. Alcantara/deri kombinasyonu, Antrasit/Siyah ile tamamlanmış, ayrıca BMW, Individual serisinden Merino deri döşeme ürününü beş farklı renk seçeneğiyle sunuyor.

BMW X5 Special Edition aynı zamanda güneş korumalı cam ve çok işlevli kontrol paneli ekranı (Multifunciton Instrument Display) ile birlikte geliyor. M50d dışında, X5'in tüm versiyonları yeni Special Edition ile birlikte sunuluyor.

X6'ya gelince, BMW, Long Beach Blue metalik boya ve karbon fiber iç şeritler gibi özelliklerle birlikte gelen M Sport Edition'u yarattı. Müşteriler dış cephe için alternatif olarak Karbon Siyah ve Mineral Beyaz renklerini de seçebilecek.

Yeni X6 M Sport Edition, her zamanki M Spor özelliklerini ve üzerine 20-inç M hafif alaşımlı veya isteğe bağlı 21 inç jantları alıyor. X6'nın tüm versiyonları, M50d hariç olmak üzere, yeni M Sport Edition ile satın alınabiliyor.

BMW, iki yeni özel versiyonla sunulacak X5 ve X6 modellerinin Aralık 2017'den itibaren satışa çıkacağını söylüyor.

Son Güncelleme : 16 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo