Fiat Cronos sedan (Fiat Linea halefi) Arjantin'de duyuruldu

Ototeknikveri     23 Ekim 2017 07:27

Fiat, Arjantin'de Fiat X6S sedanın 'Fiat Cronos' olarak pazarlanacağını duyurdu. Şirket, bu yılın sonunda Cronos'un üretimine başlayacak.

Fiat Cronos sedan (Fiat Linea halefi) Arjantin'de duyuruldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiat Cronos, Mayıs ayında tanıtılan Fiat Argo'nun sedan versiyonu. Model, ayırt edici bir ön panjura ve alt ızgaraya sahip hatchback'e kıyasla daha zarif bir ön cepheye sahip olacak. Arka bölümde, benzersiz şekilde tasarlanmış arka lambalar ve tampon olacak.

 

Fiat, Fiat Argo ile 1.0 litrelik Firefly, 1.3-litrelik Firefly ve 1.8 litrelik E.torQ esnek yakıtlı motorlar sunuyor. Öyle görünüyor ki, Fiat Cronos üçlünün en küçük motorunu alamayacak. 1.3 litrelik motor 101 hp gücünde ve benzinle çalıştığında 134 Nm tork üretiyor. Etanol kullanıldığında maksimum güç ve maksimum tork değerleri sırasıyla 109 hp ve 139.25 Nm. 1.8 litrelik motor, benzinle çalışırken 135 hp ve 184 Nm tork üretiyor. Etanolde bu rakamlar, sırasıyla 139 hp ve 190 Nm.

1.3 litrelik motor, 5 vitesli manuel şanzıman veya 5 vitesli GSR otomatik manuel şanzıman ile çalışıyor. 1.8 litrelik motorun iletim seçenekleri arasında 5 vitesli manuel ve 6 ileri otomatik de yer alıyor. Fiat standart bir motor durdur-başlat sistemi sunacak. Yalnızca 1.3 litre motor + GSR konfigürasyonu ve bunun üstündekiler bir çekiş kontrol sistemi ve stabilite kontrol sistemiyle gelecek.

 

Fiat Cronos'un üretimi Arjantin'in Cordoba kentindeki FCA tesisinde yapılacak. Yeni model ülkede Mart 2018'de çıkacak.

Son Güncelleme : 24 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo