45. Tokyo Motor Show'da Honda Lansmanları ve Sergileri

Ototeknikveri     25 Ekim 2017 11:57

Honda, motosikletler, otomobiller, elektrik enerjisi ürünleri ve hatta iş jetleri gibi geniş bir yelpazede ürünler üretiyor ve dünya çapında 28 milyon müşteriye ulaşıyor.

45. Tokyo Motor Show'da Honda Lansmanları ve Sergileri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda, motosikletler, otomobiller, elektrik enerjisi ürünleri ve hatta iş jetleri gibi geniş bir yelpazede ürünler üretiyor ve dünya çapında 28 milyon müşteriye ulaşıyor. 

Firma, karbon içermeyen bir toplumun oluşmasına katkıda bulunacak ve benzinli araçları daha temiz ve daha verimli çalışır hale getirecek çeşitli teknolojilerin ve ürünlerin geliştirilmesi üzerinde çalışıyor. Otomobil alanında, Honda hibrit ve elektrikli araç serisini güçlendirmeye devam edecek.

Fuarda öne çıkan modeller

OTOMOBİLLER

Honda Sports EV Concept:

Honda, elektrikli otomobil performansını ve AI teknolojisini (yapay zekayı) kompakt bir gövdede birleştiren ve kullanıcıya araç ile bütünleşme hissi veren bir konsept modeli olan Honda Sports EV Concept'in dünya prömiyerini gerçekleştirdi.

 

Honda Urban EV Concept:

Yeni geliştirilmiş bir EV platformunda inşa edilen Honda Urban EV Concept, Honda'nın gelecekteki kitlesel üretim EV modelleri için teknoloji ve tasarım çizgisini gösteren bir konsept model. Bu konsepte dayanan yeni bir model ilk önce Avrupa'da, ardından Japonya'da 2020'de satışa sunulacak.

 

Honda NeuV:

Honda NeuV, otomatik sürüş teknolojileri ve AI ile daha da genişletilecek hareketlilik ürünlerinin potansiyelini araştıran bir elektrikli konsept model. NeuV, sürücünün yüz ifadelerine ve / veya ses tonuna dayalı stres durumu hakkında kararlar verebiliyor ve sürücüye güvenli sürüş için yardım sağlıyor, ayrıca sürücünün yaşam tarzını ve tercihlerini öğrenerek, sürücüye öneriler sunuyor ve sürücü ile hareketlilik arasında iletişim kuruyor.

 

Honda CR-V:

Honda CR-V, dünya çapında 160'dan fazla ülkede müşterilerin keyif aldığı bir SUV modeli. Bu yepyeni CR-V serisi, önden çekişli ve 4x4 versiyonlarla sunulacak Honda'nın özgün "SPORT HYBRID i-MMD" iki motorlu hibrit sistemi ile donatılmış. Benzinli modelde 3. oturma sıralı versiyon da bulunacak. Yeni CR-V'nin 2018'de Japonya'da satışa çıkması planlanıyor.

 

Clarity PHEV:

Honda Sport Hybrid i-MMD'ye dayanarak pilin güç çıkışı ve kapasitesi artırılmış ve 100 km'den daha fazla elektrikli sürüş mesafesi mümkün hale getirilmiş. Yeni nesil plug-in hibrit model Clarity PHEV, alçak bir dış form, 5 yetişkin kapasiteli geniş kabin ve geniş kapasiteli kargo alanı özelliklerine sahip. Clarity PHEV, 2018 yazında Japonya'da satışa çıkacak.

 

Honda RoboCas Concept:

Honda RoboCas Concept, insanların hayallerini ve fikirlerini gerçekleştirmek için yaratılmış küçük boyutlu bir elektrikli hareketlilik ürünü. Farkli tiplerdeki gölgelikli kargo alanı, sürüş işlevine sahip kompakt boyutlu bir araç gövdesi tabanıyla birleştirilebiliyor.

 

MOTOSİKLETLER

  • Honda Riding Assist-e
  • Neo Sports Café Concept
  • PCX Electric
  • PCX Hybrid
  • Gold Wing Tour / Gold Wing
  • Super Cub 110: 100 milyonuncu satış anısına yapılan bir hatıra modeli
  • Super Cub C125
  • Cross Cub 110
  • Monkey 125

 
Tokyo Connected Lab 2017’de Honda Sergileri

Honda Ie-Mobi Concept:

Honda Ie-Mobi Concept, evlerle otomobilleri birbirine bağlayan bir elektrikli mobilite ürünü. Bu teknolojiyle otomobilden eve, evden otomobile elektrik aktarmak mümkün olabiliyor. Bu araç ayrıca 4.95 m2 boyutunda küçük bir oda olarak da kullanılabiliyor.


Honda Fure-Mobi Concept:

Tek kişilik elektrikli tekerlekli sandalyelerle aynı boyuta sahip model buna rağmen iki kişi alabiliyor ve kaldırımlarda ya da kapalı alanlarda kolay kullanım sunuyor. Honda aracı iki kişinin birlikte kullanabilmesi düşüncesiyle üretti.


Honda Chair-Mobi Concept:

Honda Chair-Mobi Concept dış mekanlarda ya da kapalı mekanlarda günlük olarak kullanılabilen tekerlekli sandalye tipi bir mobilite ürünü. Kompakt boyutu sayesinde ürün dar alanlara sığabiliyor. Yükseklik ayarlı sandalyeye sahip ürün neredeyse bir yaya kadar kıvrak manevra yapabiliyor ve çok çeşitli durumlarda kullanılabiliyor.
 

Honda Ai-Miimo Concept:

Honda Ai-Miimo Concept, elektrikli ve sürücüsüz robotik çim biçme makinesi Honda Miimo’yu temel alıyor. Yapay zeka sayesinde araç kullanıcısıyla iletişim kurabiliyor ve onu günlük yaşamda destekliyor. Honda bu modeli insanların hayatlarına bir evcil hayvan gibi renk katması amacıyla geliştirdi.

Son Güncelleme : 29 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo