Toyota Crown konseptinin üretim modeli 2018'de geliyor

Ototeknikveri     26 Ekim 2017 04:55

Toyota Crown Concept, ziyaretçilerin gelecek yıl çıkacak üretim otomobilinden ne bekleyebileceklerini göstermek amacıyla 45. Tokyo Motor Show'da halka açıldı.

Toyota Crown konseptinin üretim modeli 2018'de geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota'ya göre Crown Concept, sürüş performansı ve bağlantı teknolojilerine odaklanıyor. Firma bu otomobil ile geleceğin mobilite toplumunda müşterilerine keyifli bir sürüş deneyimi yaşatmak istiyor.

Yeni Camry gibi Crown Concept de, Toyota Yeni Küresel Mimari (TNGA) üzerine kurulu. Otomobil daha hızlı yanıt veren bir sürüş performansı ve farklı yüzeylerde stabiliteyi artırmak için Nurburgring'de test edildi.

Crown Concept, sürüş keyfinin yanı sıra önemli bağlantı teknolojileri ve güvenlik özellikleri de sunuyor. Örneğin, otomobil Toyota'nın trafik ışıkları ve diğer araçlarla ilgili bilgiler gibi şeyleri paylaşan ITS Connect hizmetiyle birlikte geliyor. Bu teknolojinin trafik sıkışıklığını azaltmaya katkı sağlaması umuluyor.

Crown Concept'in bir üretim versiyonu, önümüzdeki yaz piyasaya çıkacak ve eğer gösteri arabasının iç mekanı aynen üretime taşınırsa potansiyel alıcılar şaşırtıcı derecede şık ve iyi inşa edilmiş bir kabinde oturacaklar.

Son Güncelleme : 27 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo