Honda, Urban EV konseptini 2019'da üretime geçirecek

Ototeknikveri     27 Ekim 2017 03:56

Honda Urban EV konsepti, Frankfurt Motor Show'un en büyük sürprizlerinden biriydi ve şu anda resmi olarak 2019'da bir üretim versiyonu çıkacağı doğrulandı.

Honda, Urban EV konseptini 2019'da üretime geçirecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda, Urban EV için de kullanılacak, elektrikli araçlar için özel bir platform geliştiriyor. 2019'da üretimin başlamasının ardından Avrupa, Honda'nın yeni elektrikli modelinin piyasaya çıkacağı ilk bölge olacak. Ardından 2020'de model Japonya'ya ulaşacak.

İyi haber şu ki Honda konseptin tasarımını mümkün olduğunca koruyacak. Bu, nihai ürünün konseptten farklı olarak sadece aynalar, emniyet için daha kalın direkler, daha küçük tekerlekler gibi seri üretim özellikleri ile geleceği ve konseptin retro ruhunu koruyacağı anlamına geliyor. Arkadan menteşeli kapıların üretime geçme olasılığı ise düşük.

Üretim modelinin iç kabini konsepte yakın kalacak olursa, bank tipi koltuk ve konsolun tamamını kaplayan dev ekrana sahip davetkar bir iç mekanla karşılaşacağız.

Honda, elektrikli güç aktarma organı hakkında gizliliği koruyor ve sürüş mesafesi, pil boyutu, elektrikli motorun gücü gibi ayrıntıları vermekten kaçınıyor.

Urban EV konseptinin cazibesinin 2019'da yollara çıkmasını umuyoruz.

Son Güncelleme : 01 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo