2018 Jeep Wrangler’in iç kabini ortaya çıktı

Ototeknikveri     09 Kasım 2017 03:21

Jeep’in yeni 2018 Wrangler modeli yılın en heyecanla beklenen otomobillerinden birisi. Yeni modelin tanıtılacağı LA Auto Show’a sadece haftalar kaldı, bu arada otomobille ilgili daha fazla bilgi ve görsel gelmeye devam ediyor.

2018 Jeep Wrangler’in iç kabini ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son fotoğraflar otomobilin geleneksel stil ile yeni teknolojiyi birleştiren iç kabin tasarımını gösteriyor. 2018 Wrangler aynı zamanda her zamankinden daha fazla güvenlik ve bağlantı özellikleriyle gelecek.

 

FCA otomobilin esnekliğinin, materyal kalitesinin ve hem sürücüler hem yolcular için konforun artırıldığını söylüyor. Örneğin konsolda kontrast renklerde dikişli deri kaplama bulunuyor.

 

Kabinin genel tasarımı da değişmiş. Wrangler stili hala anında tanınır olsa da kabinde pek çok yenilik var. Direksiyon yenilenmiş, orta konsola iki hava girişinin çevrelediği geniş bir ekran yerleştirilmiş. Eski modelde hava girişleri uydu navigasyon ekranının altında konumlanmıştı ve klima kontrol düğmeleri 2000’lerin başlarına ait gibi görünüyorlardı. Şimdi herşey çok daha modern görünüyor. İki ana göstergenin arasında da bir ekran var, ayrıca bunun etrafında çok sayıda düğme bulunuyor.

 

Otomobilin geri kalanı bildiğimiz gibi, özgün ön panjur, yuvarlak farlar, kare arka lambalar, daha iyi bir aerodinamik, katlanabilir ön cam ve pek çok kişiselleştirme seçeneği devam eden özellikler arasında.

 

Jeep 29 Kasım’da Los Angeles Auto Show’da daha fazla fotoğraf ve otomobilin tüm bilgilerini yayınlayacak.

Son Güncelleme : 09 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo