2018 Land Rover Dicovery’e daha fazla teknoloji ve yeni giriş seviyesi dizel versiyon

Ototeknikveri     10 Kasım 2017 04:46

Land Rover yeni teknoloji özelliklerini, güncellenen sürüş yardım sistemlerini ve daha fazla güç aktarım ve tasarım seçeneğini ABD’de 2018 Discovery ile piyasaya sürüyor.

2018 Land Rover Dicovery’e daha fazla teknoloji ve yeni giriş seviyesi dizel versiyon
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Giriş seviyesi SE modeli için fiyatlar 53.090 dolardan başlıyor. Modelde artık Land Rover’in InControl Touch Pro uydu navigasyon sistemi de 10 inç ekran da var. Dijital bağlanabilirlik 4G Wi-Fi ile geliştirilmiş. Sekiz mobil cihaz otomoblin içinde aynı kablosuz erişim noktasına bağlanabiliyor. Diğer teknoloji bağlantılı güncellemeler arasında 12.3 inç interaktif sürücü ekranı (HSE ve HSE Luxury modellerinden itibaren standart) ve ikinci nesil “head-up display” de bulunuyor. Stil bakımından, 2018 model yılı Discovery yeni Bryon Blue rengiyle dikkat çekiyor. Corris Grey ya da Narvil Black donanım seviyelerinden itibaren sunulan kontrast renkte tavan özelliği artık tüm paketlerde mevcut.

 

Güç aktarım organı seçeneklerine bakacak olursak; HSE ve HSE lüks modelleri ile sunulan Td6 dizel artık giriş seviyesi SE’de de var. Bu modellerde 3.0 litre turbodizel, 354 hp güç çıkışı ve 600 Nm torka sahip motor bulunuyor. Motor ZF 8 vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor.

 

SUV’nin gelişmiş güvenlik ve pratiklik özelliklerine bakarsak, 2018 model yılı otomobillerde acil durum freni ve yaya tespitinin standart olarak sunulduğunu görüyoruz. Bu arada opsiyonel gelişmiş çekme asistanı ya da yedi koltuklu oturma düzeni gibi özellikler önceki modelden devam ediyor.

Son Güncelleme : 14 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo