Mercedes-Benz A-Serisi’ne dijital gösterge paneli

Ototeknikveri     17 Kasım 2017 04:48

Yeni nesil Mercedes-Benz G-Serisi tamamen dijital gösterge paneline sahip tek model olmayacak. Teknoloji yeni A-Serisi’ne de geliyor.

Mercedes-Benz A-Serisi’ne dijital gösterge paneli
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bir casus fotoğrafçı trafikte bir A-Serisi prototipi ile karşılaştı ve otomobilin 260 km/saat’e kadar ulaşan dijital hız saatini net şekilde görüntülemeyi başardı.

 

Geçen ay görüntülenen başka bir prototipte olduğu gibi, burada da doğrudan direksiyonun önündeki ekran diğer Mercedes modellerinde bulunan 12.3 inç ekrandan daha küçük görünüyor. Aslında, bu ekranın boyutu diğerlerinin yarısı kadar ve multimedya ve navigasyon fonksiyonlarının bulunduğu ikinci bir ekran daha var.

Revize edilen iç kabinin yanı sıra, yeni A-Serisi Concept A Sedan’dan esinlenen farklı bir dış tasarıma da sahip olacak. Dış cephedeki değişiklikler arasında yeni farlar, arka lambalar ve tamponlar yer alıyor.

 

Standart versiyonların üç silindirli ve dört silindirli motorlarla donatılması bekleniyor. AMG tercih eden müşteriler ise 340 hp A 40 AMG ve yeni 400 hp A45 AMG arasında tercih yapabilecek.

Son Güncelleme : 21 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo