Yeni Volkswagen T-Cross SUV 2018'de çıkacak

Ototeknikveri     17 Kasım 2017 05:29

Yeni küçük VW Polo crossover'e büyük olasılıkla T-Cross adı verilece. Özel resimler modelin nasıl görünebileceğini ortaya koyuyor.

Yeni Volkswagen T-Cross SUV 2018'de çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen'in SUV pazarındaki gecikmiş atağı, önümüzdeki yaz T-Cross olarak adlandırılacak Polo tabanlı bir crossover ile devam edecek.

 

Polo SUV, daha sağlam ve daha sportif bir görünüm için daha büyük T-Roc'tan stil ipuçları ödünç alacak. Ayrıca, SUV'yi Polo serisinin standart modellerinden ayıran daha da artırılmış bir sürüş yüksekliği göreceğiz.

 

Polo hatchback ve SEAT Arona kompakt crossover'de olduğu gibi VW'nin en yeni SUV'si de MQB platformunun en küçük versiyonuna dayanıyor olacak. Motorların detayları henüz teyit edilmemiş olsa da, seçeneklerin 110 hp 1.0 litre üç silindirli turbo benzinli bir motor ile başlaması beklenebilir. Çift debriyajlı otomatik şanzımanlar manuel şanzımanların yanında sunulacak. Yeni model, Nissan Juke, Citroen C4 Cactus ve Peugeot 2008 gibi otomobillerle yarışacak.

 

Otomobilin aks mesafesi 2560 mm'yi buluyor. Bu, önceki Polo nesline göre 90 mm daha uzun ve Mk6 Golf'ten iki santimetre daha kısa. VW mühendislerinin arka yolcu alanını ve bagaj kapasitesini artırmak için bu kazancı kullanması bekleniyor ancak ön ve arkadaki kısa çıkıntılar, toplam uzunluktaki artışın daha mütevazı olmasını sağlayacaktır.

 

Güncellenmiş Golf'ten esintilere sahip tasarım nispeten tutucu kalacak. İç mekan kalitesi biraz daha geliştirilecek, ancak kabin içindeki en büyük yenilikler bağlantı teknolojilerinde.

 

2016 Cenevre Otomobil Fuarı'nda T-Cross Breeze konseptinde yer alan açılır tavanın, üretim sürecine girme olasılığı az. Bununla birlikte, en azından dört tekerlekten çekiş seçeneği mevcut, yani Polo SUV off-road koşullarında yetenekli bir küçük araba olabilir.

Son Güncelleme : 21 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo