2019 Lamborghini Urus’un kokpitine ilk bakış

Ototeknikveri     19 Kasım 2017 08:01

Yeni Lamborghini Urus’un çıkışına üç haftadan az kaldı. Yeni modelin iç kabininden fotoğraflar şimdiden internete sızdırıldı.

2019 Lamborghini Urus’un kokpitine ilk bakış
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bir Instagram kullanıcısının hesabında görülen fotoğraflarda yeni Lamborghini SUV’nin konsolunda Volkswagen Grubu’nun en yeni ekran teknolojileriyle Lamborghini’nin altıgen bazlı teması birarada bulunuyor.

Yeni nesil Audi A8 ve A7 gibi yeni Lamborghini Urus da iki dijital ekran kullanıyor. Bunlardan birisi multimedya amaçlı, diğeri ise ısıtma, havalandırma ve klima kontrolleri için. Sürücünün göstergeleri de beklendiği üzere dijital.

 

Hava girişleri Huracan ile benzer bir tasarım izliyor. Orta konsolda ise motor başlatma/durdurma butonu için aynı kırmızı anahtarın kullanıldığı görülüyor. Motor butonunun her iki tarafında görülen şık kontrol kolları otomobilin farklı sürüş modlarını yönetiyor. Ayrıca yeni bir dokunmatik ped kontrol aracına yer verilmiş.

Yeni Lamborghini Urus 650 hp çift turbo V8 motorla geliyor ve iddialı bir yol performansı sunuyor. İtalyan firma daha sonra klasik LM002’ye selam durarak gerçek off-road yetenekleri de sunacağını belirtiyor.

 

Lamborghini yeni Urus’u 4 Aralık’ta tanıtacak. İlk teslimatlar 2018 yılı ortalarında başlayacak.

Son Güncelleme : 20 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo