Yeni Polestar 1 Coupe burada üretilecek

Ototeknikveri     22 Kasım 2017 02:40

Polestar markası Volvo için çok önemli ancak Polestar otomobiller Volvo otomobiller ile birlikte üretilmeyecej. İki markanın da sahibi olan Geely firması Polestar için yeni bir fabrika inşa ediyor.

Yeni Polestar 1 Coupe burada üretilecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çin’in Chengdu kentinde kurulan yeni Polestar üretim tesisi gelecek yılın ortalarında açılacak. Fabrikada ilk olarak 600 hp gücündeki hibrit süper coupe Polestar 1 üretilecek. Tesis sadece bir fabrikadan ibaret olmayacak, ayrıca bünyesinde bir “müşteri deneyimi” merkezi kurulacak. Müşteriler bu merkezdeki test pistinde yeni hibrit otomobilleri deneyebilecek.

Polestar CEO’su Thomas Ingenlath “Yeni Polestar markasının Ekim ayındaki çıkışını takiben, yeni Polestar üretim merkezinin de inşaatına başlandı. Yeni üretim merkezi markamızın bir yansıması olacak. Modern, ilerici, teknik olarak gelişmiş ve çevre dostu bir tesis inşa ediyoruz. Burası Polestar markasının kimliğinin vücut bulduğu yer olacak” diye konuştu.

Norveçli mimari firması Snøhetta tarafından tasarlanan tesis Çin’deki ve dünyadaki benzeri tesisler arasında çevreye en duyarlı örneklerden birisi olacak. Nispeten düşük hacimli üretim tesisinde yılda 500 araç üretilecek.

 

Son Güncelleme : 23 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo