Range Rover SVAutobiography LWB LA Motor Show öncesinde ortaya çıktı

Ototeknikveri     29 Kasım 2017 01:47

Ultra lüks uzun aks aralıklı SUV’nin fiyatı 189.620 euro’dan başlayacak.

Range Rover SVAutobiography LWB LA Motor Show öncesinde ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Range Rover SVAutobiography LWB (uzun aks mesafeli versiyon) Los Angeles Motor Show öncesinde ortaya çıktı. Modelin siparişleri bugünden itibaren 189.620 euro’dan başlayan fiyatlarla alınıyor. SVAutobiography LWB 3120 mm aks mesafesi (standart versiyonda 2922 mm) ile geliyor, böylece arka koltukta yolculara 1.2 metre bacak mesafesi sunuyor ve koltuklar 40 derece yatırılabiliyor.

 

Bu derin ve köpük koltuklar sıcak taş masajı fonksiyona ve ayak ve baldır için ısıtma özelliğine sahip. Yolcular kapıları tek tuşla açıp kapatabiliyor. Arkada çıkartılabilir bir masa ve entegre 10 inç dokunmatik ekran, ayrıca 4G wifi ile eksiksiz bir konfor sağlanmış. Arkada iki yolcunun arasında bulunan mini buzdolabı iki şarap şişesi ya da dört tane 600 ml’lik şişe alabiliyor.

Depolama alanı arka sağ koltuk katlanarak arttırılabiliyor. Ahşap yükleme alanı zemini Range Rover’e ilk kez eklenmiş ve yükleme ya da boşaltma esnasında kolaylık sağlıyor.

 

Önde Land Rover’in Touch Pro Duo mulimedya sistemi ikiz dokunmatik ekranlarla kolay kullanıma sahip.

 

Otomobilin gücü üç motor seçeneğinden geliyo. En üst donanım seiyesinde Land Rover’in 564 hp süperşarjlı 5.0 litre V8 motoru (performans odaklı SVR’den alındı, SVAutobiography Dynamic ile paylaşılıyor) bulunuyor. Otomobilin fiyatı bu motorla 199.000 euro’ya çıkıyor.

 

Diğer seçenek ise 2.0 litre dört silindirli motor ve elektrikli motor kombinasyonu. Plug-in hibrit P400e versiyonunun toplam güç çıkışı 403 hp, fiyatı ise 189.000 euro. Giriş seviyesi seçeneği 4.4 litre SDV8 dizel motor 338 hp güç çıkışına sahip.

 

Land Rover tasarım şefi Gerry McGovern yeni model için “Range Rover SVAutobiography lüks, konfor ve kalitenin zirvesi. Markamızın temel nitelikleri olan detaylara özen ve ince zevk bu modelde de karşımıza çıkıyor.” dedi.

 

Yeni model Warwickshire’deki Land Rover Özel Otomobiller Teknik Merkezi’nde tamamen el yapımı olarak üretilecek ve bu sayede yüksek seviyede kişiselleştirme sunacak.

 

SVAutobiography Los Angeles Motor Show’da Discovery SVX, standart SVAutobiography Dynamic ve Range Rover Sport SVR ile birlikte tanıtılacak.

Son Güncelleme : 29 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo