2019 Chevrolet Silverado paketinden çıktı

Ototeknikveri     18 Aralık 2017 02:16

Chevrolet yeni 2019 Silverado’yu Detroit’teki Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’ndan hemen önce ortaya çıkardı.

2019 Chevrolet Silverado paketinden çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Trailboss versiyonu ile tanıtılan modelin fotoğraflarında köşeli ön fasyanın evrimsel bir tasarım değişikliğinden geçtiği görülüyor.

 

Chevrolet henüz detayları kamuflajla gizliyor ancak kamyonetin LED farları, büyük ön panjur ve özgün LED gündüz sürüş ışıkları seçilebiliyor. Arkada ise önceki nesildeki iri çamurluk genişleticilerin yerini yeni karoser nedeniyle nazik kırışıklıklar ve güçlü karakter çizgileri alıyor.

Siş değişiklikleri arkada dev “Chevrolet” logosuna sahip yeni bagaj kapağı ile devam ediyor. Diğer dikkat çeken değişiklikler arasında yeni arka lambalar, ikili egzoz sistemi ve entegre basamaklarla arka tampon sayılabilir.

 

Gelecek ay yeni modelle ilgili daha fazla detay ortaya çıkması bekleniyor. Trailboss versionuön panjur, tamponlar ve tekerleklerde siyah aksanlar ile gelecek. Modelde ayrıca iki inç süspansiyon yükseltme kiti gibi off-road odaklı özellikler de olacak.

Motor seçenekleri henüz onaylanmadı ancak Chevrolet yeniden tasarlanan modelin konstrüksiyonunda yüksek dayanımlı çelik ve üst düzey alaşım materyaller kullanıldığını açıkladı. Bu değişiklikler sayesinde model daha hafif ve daha sağlam hale geliyor.

 

Yeni modelle ilgili 14 Ocak’ta Detroit’te Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtıldığında daha çok bilgi edinebileceğiz.

 

 

Son Güncelleme : 18 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo