Yeni Volkswagen T-Cross SUV görüntülendi

Ototeknikveri     18 Aralık 2017 12:37

Volkswagen’in yeni crossover modeli için Polo hatchback temel alınacak, Nissan Juke ve Peugeot 2008 ile rekabet edecek.

Yeni Volkswagen T-Cross SUV görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

T-Roc crossover SUV kış testleri sırasında görüntülendi. Modelde T-Roc’dan tam genişlikte ön panjur ve siyah yan etekler gibi bazı özellikler göze çarpıyor. Otomobilin arka kısmı hala ağır kamuflajlı ancak LED arka lambalar seçilebiliyor. En büyük rakibi Seat Arona ile karşılaştırıldığında T-Cross daha yüksek, bu da daha konforlu bir iç kabin anlamına geliyor.

 

Polo hatchback gibi, Volkswagen’in en yeni SUV’si de VW Grubu’nun MQB platformunu kullanacak. Motorların detayları henüz onaylanmadı ancak modelde 110 hp 1.0 litre üç silindirli turbo benzinli motordan başlayan seçenekler bekleniyor. Manuel şanzımanların yanı sıra çift debriyajlı otomatik şanzımanlar da sunulacak.

 

Aks mesafesinin 2560 mm civarında olması bekleniyor, bu da Polo’dan 90 mm daha fazla ve Mk6 Golf’ten 2 cm daha kısa. Volkswagen mühendisleri bunu arkadaki yolcuların kullanım alanını ve bagaj kapasitesini artırmak için kullanabilir. Öte yandan, kısa ön ve arka sarkıntılar genel uzunluktaki artışın daha mutevazı olacağını gösteriyor.

 

T-Cross Breeze konseptindeki açılır tavanın üretim modelinde yer almasına fazla ihtimal verilmiyor. Öte yandan, dört çekişli sürüş sistemi seçeneği sunulabilir.

Son Güncelleme : 19 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo