Yeni 2019 BMW M3'ten ilk casus fotoğraflar

Ototeknikveri     19 Aralık 2017 12:41

BMW yeni 3-Serisi'ni hazırlıyor. M departmanı yeni modele şimdiden el attı.

Yeni 2019 BMW M3'ten ilk casus fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

G20 kod adlı yeni standart 3-Serisi ile karşılaştırıldığında M3'ün daha alçak olduğu, daha geniş tekerlek izleri ve tekerlek kemerlerine sahip olduğu görülüyor. Model, 500 hp M4 GTS'deki hafif tekerleklerle geliyor. Bagaj kapağındaki spoyler ve dört borulu egzoz sistemi de otomobilin performansı hakkında fikir veriyor. Henüz yeni 3-Serisi'nin ve dolayısı ile M3'ün tasarım detaylarını bilmiyoruz ancak genel izlenim tam bir değişiklikten daha çok evrimsel değişikliklere işaret ediyor.

 

Görüntülenen 3-Serisi ve M3 test otomobillerinin genel şekli piyasadaki mevcut model ile uyumlu. Öte yandan, ön kısımdaki kamuflaj otomobilin yüzü için daha alçak ve geniş bir görünüm planlandığını gösteriyor. Bu sportif görünümlü ön kısım agresif tamponlar ve ilave havalandırma girişleri ile özellikle M3'te daha belirgin olacak.

 

Yeni M3 daha hafif ve atik. M5 gibi, M3 de BMW'nin kısmen karbon fiber CLAR mimarisine geçecek.

 

BMW'nin yeni 3 Serisi'nde hangi motorlara yer vereceğini henüz bilmiyoruz ancak mevcut nesildeki 3.0 litre ikiz turbo sıralı altı silindirli motorun 430 hp olan güç çıkışı arttırılarak kullanılabileceği tahmin ediliyor.

 

Yeni 3 Serisi gelecek yıl çıkacak, M3 modelinin ise 2019'da gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 19 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo