Yeni nesil 2019 Mazda3 için dijital çizim

Ototeknikveri     26 Aralık 2017 01:13

Mazda3 (Mazda Axela) 2019 model yılı için makyajlanacak. Avarvarii yeni modelin tahmini bir dijital çizimini yayınladı.

Yeni nesil 2019 Mazda3 için dijital çizim
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çizimde dörrdüncü nesil Mazda3’ün evrimsel bir tasarıma sahip olacağı öngörülüyor. Mazda yeni modelin önizlemesini bu yıl Mazda Kai konseptiyle sunmuştu. Çizimlerde de konseptten faydalanıldığı görülüyor. Yeniden tasarlanan kompakt hatchback daha etkileyici görünüyor ve KODO tasarım dilinin en yeni biçimini yansıtıyor.

 

Spor otomobil benzeri uzun kaput, daha şık farlar, daha büyük ön panjur, atletik gövde çizgileri ve coupe benzeri eğimli arka cam 2019 Mazda3’ün dikkat çeken tasarım özellikleri arasında. Otomobilin dış cephe rengi Soul Red Metallic. Boyutlarla ilgili fikir vermek için söyleyecek olursak, Kai konsepti 4420 mm uzunluğunda, 1855 mm genişliğinde ve 1375 mm yüksekliğinde.

Yeni nesil Mazda3, 2.0 litre SKYACTIV-X dünyanın ilk seri üretim sıkıştırmalı ateşlemeli motorunu kullanacak. Yeni motor komutlara hızlı yanıt verecek, tork hızlandırma, yakıt tasarrufu ve düşük emisyon sunacak. Yeni modelle birlikte geleneksel dizel motorlar ve daha küçük kapasiteli benzinli motorlar da sunulacak. Mazda ayrıca sınırlı sayıda hidrojen yakıt hücreli bir Mazda3 versiyonu da üretecek.

 

Yeni Mazda3 2018 yılı içinde çıkacak. Kesin çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Son Güncelleme : 26 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo