2018 Makyajlı Hyundai i20’den video

Ototeknikveri     29 Aralık 2017 05:02

İnternete sızan bir casus videoda 2018 Hyundai i20 modelinin iç kabini görülüyor. YouTube’da yayınlanan videoda kamuflajlı ön ve arka kısımlar ile konsol karşımıza çıkıyor.

2018 Makyajlı Hyundai i20’den video
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobilin burnunda güncellenen tampon, yeni sis lambaları ve LED gündüz sürüş ışıkları dikkat çekiyor. Önceki casus fotoğraflarda görüldüğü gibi, 2018 Hyundai i20 basamaklı ön panjur tasarımı ile Hyundai’nin yeni aile görünümüne uyum sağlayacak. Arkadaki değişiklikler arasında yeni arka lambalar ve plakanın tampondan bagaj kapağına taşınması yer alıyor.

 

Test otomobilinde projektör farlar, alaşım jantlar ve anahtarsız giriş için kapıda anahtarsız giriş için sensörler bulunmuyor. Bu, otomobilin i20’nin otomatik versiyonu olması ile açıklanabilir. Hyundai şu anda i20 AT’yi Magna donanım seviyesinde sunuyor, bu donanım seviyesinde bazı özellikler bulunmuyor. Öte yandan, iç kabin görüntülerinde otomatik versiyonda şu anda sunulmayan dokunmatik ekran da var.

İç kabindeki değişiklikler asgari düzeyde. Dokunmatik ekranın her iki yanındaki butonların yerleşimi hafifçe değiştirilmiş. Klimanın hava çıkışlarının etrafı gümüş çerçeveli.

 

Hyundai Hindistan’da güncellenen i20’yi 7 – 11 Şubat tarihleri arasında 2018 Auto Expo’da tanıtabilir.

Son Güncelleme : 29 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo