SsangYong Rexton Sports gelecek hafta piyasya çıkıyor

Ototeknikveri     03 Ocak 2018 12:25

9 Ocak’ta Güney Kore’de piyasaya çıkacak SsangYong Rexton Sports yine kamuflajsız şekilde kameralara yakalandı.

SsangYong Rexton Sports gelecek hafta piyasya çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha önce SsangYong Q200 adıyla bilinen SsangYong Rexton Sports yeni bir 1 tonluk pikap kamyonet. G4 SsangYong Rexton’u temel alan model bunu özellikle ön kısımda ve iç kabinde yansıtıyor. SsangYong yeni modeli 5 metre ve 5.4 metre versiyonlarıyla sunacak. Uzun versiyonun yükleme alanının öncekinden 400 mm daha uzun olması bekleniyor.

SsangYong Rexton Sports 187 PS güç çıkışı ve 419.72 Nm torka sahip 2.2 litre dizel motorla geliyor. Motor standart 6 vitesli manuel şanzımanla çalışıyor. Rexton Mercedes 7 vitesli otomatik şanzımanla sunulurken, Rexton Sports’da ise opsiyonel Aisin 6 vitesli otomatik şanzıman bulunuyor. 4-Tronic dört çekişli sürüş sistemi ve diferansiyel kilidi de yine opsiyonel olarak alınabiliyor.

HID farlar, LED gündüz sürüş ışıkları, 20 inç alaşım jantlar, Supervision kontrol paneli, iki bölgeli otomatik klima kontrol sistemi, deri direksiyon, deri konsol kaplaması, Nappa deri koltuklar ve elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu SsangYong Rexton Sports’un önemli özelliklerinden bazıları.

SsangYong Rexton Sports Güney Kore’de dört donanım seviyesi ile sunulacak ve fiyatı 23,50,000 Won’dan başlayacak.  

Son Güncelleme : 04 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo