Citroen’in yeni sınırlı üretim C4 Picasso ve Grand C4 Picasso Rip Curl versiyonları çıktı

Ototeknikveri     05 Ocak 2018 03:10

C4 Cactus ve SpaceTourer modellerinin başarılarını takiben, Citroen ve Rip Curl yeni sınırlı üretim C4 Picasso ve Grand C4 Picasso MPV modellerini tanıttı.

Citroen’in yeni sınırlı üretim C4 Picasso ve Grand C4 Picasso Rip Curl versiyonları çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Rip Curl sınırlı üretim versiyonları Live donanım seviyesini temel alıyor ve 12 inç panoramik ekran, Citroen Connect navigasyon sistemi, Mirror Screen ve Connect Box Acil Durum ve Yardım Sistemi ile birlikte geliyor.

 

Diğer yeni özellikler arasında ön kapılarda Rip Curl çıkartmaları, 17 inç Zephyr elmas kesim siyah alaşım jantlar, C4 Picasso’da özel krom detaylar ve Grand C4 Picasso için tavan kemerleri, siyah kapı aynası yuvaları ve dış kapı tutacakları, ayrıca karartılmış yan ve arka pencereler bulunuyor.

 

İç kabin, C4 Picasso için ikinci sırada kayar koltuklar, özel gri renkte çizgili ve Rip Curl logolu koltuk döşemeleri, konsolda ve kapı panellerinde kum beji renginde kaplama, lazer kabartmalı beyaz altın kapı tutacakları ve özel yer paspasları ile geliyor.

 

Sınırlı üretim Rip Curl versiyonları Citroen C4 Picasso ve Grand C4 Picasso beş farklı kaporta renginde geliyor; Yumuşak Kum, Lazuli Mavisi, Bulut Grisi, Platin Gri ve Kutup Beyazı. C4 Picasso aynı zamanda opsiyonel Oniks Siyah iki tonlu tavan ile de sunuluyor.

 

Motor seçenekleri arasında turboşarjlı 1.2 litre üç silindirli 130 PS motor ve 1.6 litre 120 PS dizel motor altı vitesli manuel ya da altı vitesli otomatik şanzımanla birlikte bulunuyor.

 

Yeni sınırlı üretim Rip Curl versiyonları Citroen C4 Picasso ve Grand C4 Picasso siparişe açıldı. Citroen C4 Picasso 27.500 euro, Grand C4 Picasso ise 28.700 euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Son Güncelleme : 09 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo