Yeni 2018 Audi A6 Avant yollarda ilk kez görüldü

Ototeknikveri     23 Ocak 2018 04:39

Yeni station Audi A6 Avant Almanya yollarında kamuflajsız görüntülendi. Yeni model Cenevre Motor Show’da tanıtılacak.

Yeni 2018 Audi A6 Avant yollarda ilk kez görüldü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni nesil Audi A6 sedan modelinin kış testi görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, casus fotoğrafçılar bu kez Avant station modelini yollarda görüntüledi. BMW 5 Serisi Touring rakibi muhtemelen Mart ayında Cenevre’de dört kapılı versiyonla birlikte tanıtılacak.

 

Alışıldık siyah ve beyaz kamuflaja rağmen, dış cephe detayları ve genel şekil fark edilebiliyor. Sedanda olduğu gibi, station modelde de çok radikal değişiklikler yok. Boyutlar önceki model ile benzer ancak far detayları ve geniş ön panjur farklı. Eğimli arka pencere coupe benzeri bir görünüm veriyor.

 

Yeni A6 değişen platformu sayesinde 100 kg hafifledi. Yeni platform ayrıca yeni bir motor serisi ve modern teknolojilere imkan veriyor. İç kabin görüntüleri henüz ortaya çıkmadı ancak A8’in dokunmatik ikiz ekranlı multimedya sisteminin yumuşatılmış bir versiyonunun kullanılacağı biliniyor. Sistem kabindeki fiziksel butonların çoğunu ortadan kaldırıyor.

 

A6 Avant ilk piyasaya çıkışta dört silindirli benzinli ve dizel motorlarla sunulacak. Sonrasında altı silindirli dizel motor da gelecek. Ayrıca performans odaklı S ve RS modelleri ile e-tron plug-in hibrit model daha ileriki bir tarih için planlanıyor. Motorların çoğunda Audi’nin 48 volt elektrik sistemi elektrikli turboşarjla birlikte daha fazla verimlilik ve hızlı yanıt sağlayacak.

 

Fuar lansmanının ardından A6 ve A6 Avant yaz aylarında bayilere ulaşacak. Seri yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Son Güncelleme : 24 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo