İki kapılı Range Rover SV Coupe Cenevre’de tanıtılacak

Ototeknikveri     25 Ocak 2018 04:35

İlk Range Rover’e saygı duruşu niteliğindeki iki kapılı süper lüks SUV sadece 999 adet üretilecek.

İki kapılı Range Rover SV Coupe Cenevre’de tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Land Rover’in 70. yılında çıkacak model, 1970 yılında çıkan ilk iki kapılı Range Rover’e saygı duruşu niteliği taşıyor. Firma otomobilin iç kabinini ve dört kişilik oturma düzenini gösteren bir fotoğraf yayınladı. Ön ve arka koltukların farklı renklerde deri ile kaplandığı görülüyor.

Konsolu standart otomobilden tanıyoruz, orta tünel ise iç kabinin arkasına doğru devam ediyor ve arkadaki orta koltuğun yerini alıyor. SV Coupe’nin standart otomobilin tasarımı ile özgün bazı özellikleri birleştirmesi ve çok lüks bir kabin atmosferi sunması bekleniyor. Otomobilde SVAutobiography modelinde 564 hp güç çıkıı ile sunulan süperşarjlı 5.0 litre V8 motorun kullanılması muhtemel.

 

Mart ayında Cenevre’de tanıtılacak model firmanın Özel Otomobil Operasyonları tarafından üretilecek. Fiyat henüz açıklanmadı ancak şu an firmanın portföyündeki en üst model olan SVAutobiography’nin de üzerinde konumlanacak SV Coupe’nin fiyatının 300.000 dolara yaklaşması bekleniyor.

 

Yeni model piyasadaki tek iki kapılı süper lüks SUV olacak. Bu segmentteki diğer SUV modellerin tümü (Lamborghini Urus, Bentley Bentayga ve Rolls-Royce Cullinan gibi) dört kapıya sahip.

Öte yandan Land Rover hala iki kapılı Range Rover Evoque ve Evoque Cabriolet modellerini de satmaya devam ediyor. Firma 2004’te ilk nesil Range Rover Sport’u önizlemesi olarak iki kapılı Range Stormer konseptini üretmişti.

Son Güncelleme : 29 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo