2018 Jeep Renegade yeni kabin teknolojileri ve hibrit sistemle geliyor

Ototeknikveri     30 Ocak 2018 01:04

Küçük SUV’nin stili yenileniyor, iç kabinde ise daha büyük bir multimedya ekranı sunuluyor.

2018 Jeep Renegade yeni kabin teknolojileri ve hibrit sistemle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jeep Renegade 2019’da dış cephe stilinde hafif değişiklikler, kabinde ise yeni teknolojilerle güncellenecek. Dış cephede göreceğimiz değişiklikler arasında revize edilmiş LED gündüz sürüş ışıkları ve diğer aydınlatmalarda bazı ufak değişiklikler yer alıyor. Otomobilin heybetli ve retro görünüşü ise biraz farklılaşmış.

 

İç kabinde, daha büyük bir multimedya ekranı mevcut 6.5 inç boyutundaki ekranın yerini alacak, butonlar ve kontrol araçları ekranda toplanacak. Yeni ekran yine aynı noktada konumlanmış ve daha büyük olmasına rağmen daha fazla yer kaplamıyor.

 

Jeep daha önce portföyündeki her otomobilin 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli benzinli 48V yarı hibrit versiyonunu çıkartacağını açıklamıştı. 2019’da satışa çıktığında bu güncellenen Renegade için de geçerli olacak. Amerikalı marka aynı zamanda 2020’ye kadar tüm modelleri için bir plug-in hibrit versiyon çıkartmayı da planlıyor.

 

Renegade, Jeep’in Avrupa’daki en başarılı modeli ve çok satan Nissan Juke ile aynı piyasa segmentini paylaşıyor. Nissan Qashqai rakibi yeni Jeep Compass da markanın başarısı için büyük önem taşıyor.

 

Bir Jeep sözcüsü güncellenen Renegade’nin Eylül 2018’de çıkacağını, yılın ilk yarısı içinde ise bir otomobil fuarında tanıtılacağını doğruladı. Fiyatlarda fazla bir yükselme beklenmiyor.

 

Jeep CEO’su Mike Manley daha önceki açıklamasında “Renegade Avrupa’da büyümeye devam ediyor, tam istediğimiz noktadayız. Şimdi kıtanın en büyük segmentinde yer alan Compass’ın Avrupa lansmanını tamamlamalıyız. 2018’de ciddi bir büyüme bekliyorum.” demişti.

Son Güncelleme : 01 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo