2018 Hyundai Santa Fe ortaya çıktı

Ototeknikveri     31 Ocak 2018 01:43

Yeni Hyundai Santa Fe markada ilk kez yer alacak güvenlik teknolojileri ve yeni bir görünümle geliyor.

2018 Hyundai Santa Fe ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dördüncü nesil Santa Fe önemli ölçüde farklı bir tasarım ve yeni iç kabin teknolojileri ile sunulacak. Mart ayında Cenevre Motor Show’da tanıtılacak otomobilin dış cephesinden çizimler yayınlandı. Çizimlerde agresif bir ön kısım, Kona modelindekilere benzer bölünmüş farlar, dar bir arka kısım ve köşeli bagaj kapağı görülüyor.

 

Önemli teknolojik yenilikler arasında sürücü otomobilden ayrılırken arka koltukta bir yolcunun bulunduğunu haber veren uyarı sistemi de yer alıyor. Bu sistem özellikle evcil hayvan ve çocukların otomobilde uzun süre bırakılması ya da unutulmasına karşı güvenlik sağlıyor. Otomatik acil fren (AEB) ve arka çapraz trafik uyarısı da yenilikler arasında.

 

Yeni Santa Fe kısmen Nürburgring’de geliştirildi. Hyundai yol tutuşlarını güçlendirmek için bütün modellerini burada test ediyor.

 

Hyundai’nin yüksek performanslı otomobiller yöneticisi Klaus Köster “10 – 15 yıl içinde insanların Hyundai’yi eğlenceli otomobiller yapan bir marka olarak görmesini istiyoruz. Kendimizi zaten güvenilir ve kaliteli bir otomobil üreticisi olarak yapılandırdık, şimdi bu imaja Avrupalıların sevdiği sportifliği de ekleyeceğiz.” dedi.

 

Hyundai’nin Cenevre’de Kona modelinin elektrikli bir versiyonunu da tanıtması bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 01 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo