Toyota Yaris sedan Hindistan’da tanıtıldı

Ototeknikveri     07 Şubat 2018 08:11

Hindistan’da Toyota Yaris Ativ’in ilk fotoğrafları yayınlandı. Toyota daha önce bu ülkede kullandığı Ativ adını kaldırarak bu kez yeni sedan modeli sadece Toyota Yaris ismi ile satacak.

Toyota Yaris sedan Hindistan’da tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota Yaris sedan 4.2 metre uzunluğunda, 1.7 metre genişliğinde ve 1.5 metre yüksekliğinde. Otomobilin aks mesafesi 2.6 metre. Dünya çapında model 1.2 litre Dual VVT-i benzinli motor, 1.3 litre Dual VVT-i benzinli motor ve 1.5 litre Dual VVT-i benzinli motorla sunuluyor. Hindistan versiyonunun ise 1.5 litre benzinli motorla gelmesi bekleniyor. Toyota otomobili 5 vitesli manuel şanzıman ve CVT şanzımanla sunabilir. İlk piyasaya çıkışta dizel seçenek beklenmiyor.

 

Dış cephede sedan LED kılavuzlu projektör farlar, LED gündüz sürüş ışıkları ve 15 inç alaşım tekerleklerle geliyor. İç kabinde Toyota iki tonlu bej – siyah renk teması kullanmış. Büyük dokunmatik ekranlı, navigasyon ve DVD player özellikli multimedya sistemi, otomatik klima kontrolü, dijital sürücü bilgilendirme ekranı ve çok fonksiyonlu direksiyon otomobildeki diğer önemli özellikler arasında.

 

Toyota Yaris’in Hindistan’daki rakipleri arasında Maruti Ciaz, Hyundai Verna ve Honda City gibi modeller olacak. Toyota yeni sedan modeli Nisan ayında satışa çıkartacak.  

Son Güncelleme : 08 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo