Yeni 2018 Volvo V60’tan casus fotoğraflar

Ototeknikveri     08 Şubat 2018 06:53

Yeni Volvo V60 station, BMW 3 Serisi Touring ile rekabet edecek. Model yeni tanıtılan XC60 ile benzer bir tasarıma sahip.

Yeni 2018 Volvo V60’tan casus fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo ikinci nesil V60 station otomobilini geliştirmeye devam ediyor. Casus fotoğrafçılar otomobili test esnasında görüntüledi. Kamuflajlı görüntülenen otomobil gelecek ay Cenevre Motor Show’da tamamen açığa çıkacak.

 

Normal kamuflajın yanı sıra yeni V60 modelinin dış cephesinde tasarımı gizlemek için siyah bir materyal de kullanılmış. Ön sol kısımdaki bir panel kamuflajsız bırakılmış, bu kısımdan yeni V60’ın plug-in hibrit sistemle geleceğini anlıyoruz.

 

Otomobilin iç kabininde büyük değişiklikler yok. Modelde Volvo’nun diğer 60 serisi otomobilleri XC60, S60 ve V60 ve 90 serisi ile benzer bir konsol tasarımı kullanılmış. Yine bu modellerle aynı dikey dokunmatik ekran ve yüksek kalite materyaller V60’ta da kullanılmış.

 

V60 ve yeni S60, tıpkı XC60 SUV gibi SPA platformunu kullanacak. Bu da aynı zamanda bu modellerin bazı ortak tasarım özelliklerine sahip olacağı anlamına geliyor.

 

Otomobilin gücünü dört silindirli benzinli ve dizel motorlardan alması bekleniyor. S90 ve V90’dan gelen D4 ve D5 motorlar ile T8 plug-in hibrit sistem, ayrıca T5 benzinli motor yeni modelde yer alacak. S60 ve V60 ile SPA platformu kullanan diğer otomobiller için üç silindirli motor da gündemde. Volvo’nun sekiz vitesli manuel şanzımanı çoğu modelde önden çekişli sürüş sistemiyle birlikte kullanılacak. Özellikle manuel vitesli versiyonlarda dört çekişli sürüş sistemi de bulunacak.

 

Daha küçük ve ekonomi odaklı hibrit model de gündemde. Bu sistemde yeni çıkacak 40 serisi modellerindeki motor ve piller kullanılabilir.

 

Volvo için güvenlik her zaman ön planda. Yeni S60 ve V60 modelleri de istisna değil. Modern aktif güvenlik kiti, otomatik acil fren, arka çapraz trafik uyarısı ve yarı otonom sürüş teknolojileri bu anlamda dikkat çeken özellikler arasında.

Son Güncelleme : 10 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo