Ford Chicago’da makyajlı Transit Connect’i tanıttı

Ototeknikveri     09 Şubat 2018 07:16

Ford bu yıl Chicago Auto Show’a Transit Connect modelinin ABD piyasası için güncellenen versiyonunu getirdi.

Ford Chicago’da makyajlı Transit Connect’i tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Modelde yeni bir 1.5 litre dizel motor sunuluyor. Diğer seçenek ise 2.0 litre benzinli dört silindirli motor. Her iki seçenek de sekiz vitesli otomatik şanzımanla geliyor. Resmi rakamlar henüz yayınlanmadıysa da, dizel modelin tüketim hedefi 7.8 litre/100 km. Durdur – başlat ateşleme ile benzinli motor da mevcut versiyondan daha iyi yakıt ekonomisine sahip.

 

Yeni modelde ayrıca en modern ve gelişmiş güvenlik donanımına yer verildi. Bunlar arasında acil fren, çarpışma uyarı sistemi ve yaya tespiti, uyumlanabilir hız kontrolü, kör nokta izleme ve şerit koruma sistemleri yer alıyor.

 

İç kabinde 6.5 inç multimedya ekranı, dijital kontrol paneli ekranı ve opsiyonel kablosuz şarj bulunuyor. Sync 3 sistemi Amazon’un Alexa dijital asistanı ile brilikte geliyor. Yakında bunlara Waze navigasyon da eklenecek.

 

Revize edilen motor seçeneklerine ek olarak, alıcılar XL, XLT ve Titanium donanım seviyeleri arasından seçim yapabilecekler. Ayrıca yedi kişilik ve beş kişilik versiyonlarla iki farklı aks mesafesi seçeneği sunuluyor. Şu ana kadar Ford sadece yolcu taşıma amaçlı Transit Connect Wagon versiyonunu detaylandırdı ancak kargo versiyonunda da kısa süre içinde benzer revizyonlar bekleniyor.

Son Güncelleme : 10 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo