Güncellenen Mercedes Maybach S-Serisi Cenevre’ye geliyor

Ototeknikveri     14 Şubat 2018 03:39

Lüks model güncellenen donanım seçenekleri ve yeni stili ile standart S-Serisi’nden ayrılıyor.

Güncellenen Mercedes Maybach S-Serisi Cenevre’ye geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes gelecek ay gerçekleşecek Cenevre Motor Show’da en lüks S-Serisi modelinin güncellenen versiyonunu tanıtacak. Mercedes-Maybach S-Serisi bir dizi stil revizyonu ve yeni donanım seçenekleri ile geliyor.

 

2014’te Maybach ismini lüks bir alt marka olarak yeniden canlandıran Mercedes, o günden bu yana 750 hp gücünde altı metre uzunluğundaki Vision Mercedes-Maybach 6 konseptini tanıttı. S-Serisi’ndeki görsel güncellemelere ilham veren de bu konsept oldu. Yeni dikey çıtalı ön panjur, ince çizgili takım elbise gibi görünüyor.

 

Dış cephedeki diğer değişiklikler arasında iki renk tonlu boya, dokuz farklı renk kombinasyonu seçeneği ve ekstra parlaklık için çift kat şeffaf cila bulunuyor. Bir diğer yenilik de 20 inç çok kollu jant tasarımı.

 

İç kabindeki güncellemeler iki yeni renk kombinasyonu ile kısıtlı; brendi kahve/siyah ya da bej/siyah. Bu kombinasyonlarla kontrast bakır, altın ya da platin renklerinde deri dikişler seçilebiliyor.

 

4.0 litre turboşarjlı V8 motor Avrupa’da sunulurken, İngiltere’de Mercedes-Maybach S-Serisi sadece 629 hp 6.0 litre çift tubo V12 motor ile sunuluyor. Motorun tork değeri ise 1000 Nm. 5.5 metre uzunluğundaki sedan V12 motor ile 4.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Yakıt tüketimi ise 12.8 litre/100 km. Otomobilin teslimatları Ağustos’ta başlayacak.

 

 

Son Güncelleme : 15 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo