2019 Suzuki Vitara görüntülendi

Ototeknikveri     14 Şubat 2018 01:34

Suzuki Vitara crossover otomobilinin güncellenmiş versiyonunu geliştirmeye devam ediyor. Yeni model Kuzey Kutup Dairesi’nde test edilirken görüntülendi.

2019 Suzuki Vitara görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni casus fotoğraflarda otomobilin özellikle güncellemelerin bulunduğu ön ve arka kısımlarının kamuflajlı olduğu görülüyor. 2019 Suzuki Vitara’nın ön tamponu, farları ve ön panjuru yeniden tasarlandı, arka kısımda da yine benzer değişiklikler bulunuyor.

 

Güncellenmiş versiyon aynı zamanda yeni aktif güvenlik sistemleri ile gelecek. Test otomobilinde ön tamponun alt kısmında yeni sensör görülüyor.

 

Güncellemenin bir parçası olarak iç kabinde koltuklar ve konsol için yeni döşeme ve kaplama seçenekleri de bulunacak. Bunun dışında iç kabin eski model ile büyük ölçüde aynı görünüyor.

 

Suzuki’nin motor seçeneklerinde değişiklik yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor. Mevcut modelde 1.6 litre benzinli, 1.6 litre dizel ve turboşarjlı 1.4 litre BoosterJet motor bulunuyor. Suzuki 1.6 litre benzinlinin yerine Baleno’dan turboşarjlı 1.0 litre BoosterJet motoru sunabilir.

 

Suzuki güncellenen Vitara’yı bu yıl sona ermeden tanıtmayı planlıyor. Satışlar ise 2018’in sonuna doğru başlayacak.

Son Güncelleme : 15 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo